Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ps5-ön próbáltam, de borzalmas az irányítás , hangulata is vacak.
PC-n a sima minecraft ps5-ön meg a dungeons multi a kedvencünk. -
FireFox1996
addikt
Nálunk a MineCraft mostnában úgy el lett felejtve, mintha nem is létezett volna soha. . Most Roblox a menő.
Pedig éveken keresztül csak Minecraftot játszottak a gyerekek, kicsiktől a nagyokig
PC, teló, xbox is csak minecraft volt, semmi más nem jöhetett. -
Csabis
aktív tag
Egyer néztem rá, a minecraftra.. és csak kerestem hogyan kéne elinditani.. de nem igen tudtam .. mert hagyományos modon nem lehet .. így ahogy telepult úgy unistal..
Programozói tudást igénylő játék indítást kihagyom.. -
.LnB
titán
Az ég világon senki nem fog erre a játékra úgy tekinteni soha, mint az, akinek tesztet/bemutatót kell írnia róla.

A célközönség szerintem tesztet sem olvas. Örül mert új Minecraft játék jelent meg. Kockás. Ennyi elég.
Bár fiamat nem húzta be ha jól láttam (pedig 10 évesen, ő a közönsége a játéknak). Mert amikor megjelent láttam, hogy kipróbálta de inkább az alap Minecraft-tal játszott már másnap is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Horgász topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
PC, teló, xbox is csak minecraft volt, semmi más nem jöhetett.