Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petir
senior tag
válasz
DjKoxi
üzenetére
ugyehogyugye
sokkal kezelhetobb menurendszer, sokkal melyebb szintu beallitasokkal! Raadasul ahogy irtad a wrt54-es routered felett mar eljart az ido sajnos bar Nekem is van egy meg de csak tartalekba. Ha router cseren gondolkodsz mindenkepp erdemes usb kompatilist keresni es a routeredbol akar csinalhatsz egy kisebb NAS-t is ami webserver,FTP,samba,torrent,vpn,DLNA kepes 
En ddwrt-vel kezdem aztan tomatora tertem at...hat nem bantam meg !
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
sokkal kezelhetobb menurendszer, sokkal melyebb szintu beallitasokkal! Raadasul ahogy irtad a wrt54-es routered felett mar eljart az ido sajnos bar Nekem is van egy meg de csak tartalekba. Ha router cseren gondolkodsz mindenkepp erdemes usb kompatilist keresni es a routeredbol akar csinalhatsz egy kisebb NAS-t is ami webserver,FTP,samba,torrent,vpn,DLNA kepes