Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HiFiHobbi

tag

válasz bambano #44 üzenetére

Honnan vetted ezt? Nem bemondásra. De ha kéri a személyes okiratod vagy a telefonszámod, amiket te nem akarsz megadni nekik, akkor a törlés jogától is megfosztottak és nem engedi. A körülöttem lévő emberek által hozzám köthető adatokhoz a fosbok meg úgy fér hozzá nincs fiókom ott. Ezen nem értem mi nem érthető. Mégis ilyenkor milyen fiókot kéne törölni bemondásra, ha nekem nincs? A körülöttem lévő emberekét akiken át adatot lop rólam a fosbok?

Kérdeznék valamit:

ha az iskola kötelezésére regelsz az fb-re, az bűncselekmény.

A gmail.com-os e-mail címre való kötelezés nem bűncselekmény? Csak mert a foosgle ugyanaz mint a fosbok csak pepitába, a két cég egymás között adatokat cserél. Ha jogsit akarsz meg mindenáron kötelező jelleggel gmail.com-os címet követelnek.

Az meg kész vicc a 626 szakképsző iskolának szinte csak is kizárólag fosbokos meg gmail.com-os elérhetősége van, a weboldaukat már sehol nem adják meg se a saját rendszerük e-mailes elérhetőségeit, még telefont se nagyon.
    Náluk hogy éred el ne kötelezzen a fosbokra, gmail.com-ra? Ennyit szerettem volna.

Új hozzászólás Aktív témák