Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedvenc zene a mai napra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Egész nap csak a refrénje járt a fejemben
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Zene mára: Mr. Probz - Waves (Robin Schulz Remix Radio Edit)
-
rizso
addikt
válasz
krichd1 #12396 üzenetére
Köszi, őket is nézegetem/hallgatom youtube-on, van 1-2 veszett jó zene közöttük
Nem akartam ennyire komolyra venni a dolgot, tényleg csak olyan számokat kerestem, amik szimplán kikapcsolják az agyam, de nem baj, most így legalább élvezem a zene szépségét - és ez a kikapcsolás mellett kicsit gondolkodtat is
TPG is...tényleg tudnak, na.
-
rizso
addikt
válasz
enginev3.0 #12392 üzenetére
Kösz a tippet, nincs is bajom vele, de most valami másra gondolok. Olyan zenét keresek, amiben kicsit hangsúlyosabb szerepet kap pl. a cselló vagy hegedű, ugyanakkor mégis kicsit...mai, friss, akár valamiféle feldolgozás, vagy mondjuk háttérzene (mint ahogy a Secrets-ben is). Nem tudom jobban körülírni, mi kell most nekem
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Muzsika estére: OneRepublic - Secrets
És lenne egy kérdésem is: tudnátok ajánlani ehhez hasonló hangulatú-hangzásvilágú számokat/előadókat, amikben harmóniában van a klasszikus és a modern zene?
Előre is köszönöm!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Clean Bandit - Dust Clears - ma valahogy nagyon adta ez a szám
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Mára: The Glitch Mob - We Can Make The World Stop - nagyon bejön ezzel a videóval
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Mai kedvenc: Disclosure - Latch feat. Sam Smith
-
rizso
addikt
Nem vagyok nagy Morandi fan, de ez valahogy jól esik a füleimnek
-
rizso
addikt
Délutáni lazításhoz: CRO - EASY
-
rizso
addikt
Muzsika estére: Klangkarussell - Sonnentanz
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ugyan nem mai darab, de párom annyit hallgatta mostanában, hogy az én fülembe is "bemászott": MIKA vs. RedOne - Kick Ass (We Are Young)
Mappa: ez nagggyon nagy
-
rizso
addikt
"Lájtos" muzsika esős délelőttre: Gotye - Somebody That I Used To Know (Electro Remix)
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Children of Distance feat. Patty - Emlékezz rám 2
Nem nagyon szoktam ehhez hasonló számokat hallgatni (nagy ritkán 1-2), de ez egész jó, a csajszi vitt egy kis színt ebbe a számba.
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Ciara featuring Ludacris - Ride
"They love the I ride it..." Nem csoda. Nagyon ott van ez a csajszi. A hangja is jó, külső is ott van, mellesleg a klipben amilyen bolondosan szexi, uhhh...Cáfoljatok meg!
-
rizso
addikt
Mai egyik ("régi") kedvenc: Ciara - Like A Boy. Egész nap ehhez hasonló számok szólnak nálam - ez egy ilyen nap
-
rizso
addikt
válasz
#21559296 #5886 üzenetére
Nem rajongó, csupán egy olyan személy, aki elismeri, meghallgatja a jót
És ha már viszonylag új arcokról van szó, én Shodeinde Dorkától is szívesen hallanék 1-2 ütős számot, mert szerintem egész jó hangja van a csajszinak
Egy Compact Disco+Dorka "párosból" még jó dolog is születhetne...
-
rizso
addikt
válasz
#21559296 #5884 üzenetére
Minnnnyá jobb
És akkor már: Compact Disco - I'm in Love. Nem egy akkora durr, de mégis meg lehet hallgatni akár többször is...A "rendőr néninek" meg külön örülünk
-
rizso
addikt
...vagy viduljunk egy kicsit
-
rizso
addikt
Vasárnapi vidámság: Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera
-
rizso
addikt
Egy kis Sombrita estére
-
rizso
addikt
És ha már ilyen szép esős időnk van: Compact Disco - Feel The Rain
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Pörögjünk fel egy kicsit: Tiësto vs. Diplo ft. Busta Rhymes - C'mon (Catch 'Em By Surprise)
-
rizso
addikt
Annyit hallom mostanában, hogy megtetszett: Jamie Woon - Lady Luck
-
rizso
addikt
Nagy klasszikus - hátha javul tőle nálam is a három aránya...
-
rizso
addikt
Legközelebb csak kedden melózok, tegnap hivatalosan is öregebb lettem egy évvel, és ma már a vizsgaidőszakot is letudtam végre, így ezek örömére szóljon a következő "vidám dalocska"!!!
-
rizso
addikt
Mostanában néha hallgatom: The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party. A klipet nézve arra jutottam, hogy szívesen elcserélném a visszalévő vizsgáimat egy koncertjegyre
-
rizso
addikt
Ez a topik kellett nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest