Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
Alpachino #9322 üzenetére
Azt nem írtam, hogy közöm van, csak érdekes, hogy valaki mennyire kiáll egy kártya mellett mennyire jó, jah meg hogy a tesztelő mennyire hülye mert a teszt nem igaz. Erre gyorsan lecseréli a nagyobb memóriásra mert hát neki a teljesítménnyel semmi baja, csak mégsem elég és akkor meg jött mindenhova a hablaty
Azóta is várjuk oda a tdu adataidat meg a többi alátámasztó tesztedet, de azóta sincs.
Ekkora kamut vazze
X2 vs core nálad kb ugyanígy lehetAz meg hogy mennyi lenne az eszem, téged minősít.
Hogy ne legyen teljesen off.
Raknák össze egy viszonylag kedvezőbb árú gépet, x2 (hogy milyen ez ártól függ, 5000+tól felfele) vel giga vagy két giga rammal. Akinek lenne annak viszont videókártyára nincs elfekvőben tobb tízezre max olyan húz körül. 8600gt-re vagy 2600xt-re gondoltam, de nem tudom melyik lehetne a jobb megoldás.Köszi!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest