Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Kellene 2tb m.2 lehetőleg minél jobb/szebb/olcsóbb/sok garis.
Van erre valami tuti deal?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Graphics #59901 üzenetére
1-2TB, lehet elég 1 is.
A rendszer 512-es m.2-es 960-on van, az is félig üres.(#59902) nubreed: A búgást ki lehet kapcsolni, ha fellógatod a HDD-t gumiszalagokra.
Amíg nem költöztem itx-be nekem ez volt a megoldás.Most gyakorlatilag egy 8cm-es venti forog a gépben 500 körül, szóval teljesen hangtalan, már a motort is hallani a vinyón, ha hozzányúlok.
De nem nyúlok, csak háttértár, minden amit használok SSD-ről megy.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Van olyan SSD ami nagy kapacitással bír, de "szar és olcsó"?
Ki szeretném váltani a HDD-t a gépemben. Idegesít, hogy olykor felpörög."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Köszi mindenkinek.
-
félisten
válasz Fehercsoki #29026 üzenetére
Állandó írás/olvasás naponta sok órán keresztül.
A samu 850 pro és az Intel 530 az amit néztem, de gondoltam megkérdezem előtte."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Munkára kéne SSD.
850 Pro ugye?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
-
félisten
A 850 pro nem kapható még?
Mikorra lesz az itthon?
Leginkább PS-re és AE-re kéne egy ~ félterás darab, de nem találok sehol."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz Camel1913 #12925 üzenetére
Kisker garancia legyen, a többi igaziból lényegtelen.
(#12926) Dapro: "Amúgy samsung 840 vagy 840 pro amit láttam h jó."
Igen.(#12927) balintka: Neked is annyi, hogy kiskergari legyen rajta, egyébként ami csak tetszik, a beállításokkal kapcsolatos dolgot megtalálod az összefoglalóban.
(#12928) SPeti1984: Őszintén? Kb. tökmindegy. Ezek mind tavalyi darabok, megbízható helyről legyen, ha van vele valami normálisan garizzák. Ha nincs vele semmi meg nem mondod meg a különbséget a bill mögül.
(#12929) Alien83: Semmi különbség nincs a kábelek között.
-
félisten
válasz Alien83 #12920 üzenetére
"Az over provisioning menüpont alatt a partíció méretén tudunk módosítani újraformázás nélkül, melynek elsődleges célja ebben az esetben a meghajtó élettartamának növelése lenne. Itt a gyárilag fixált tartalékterületen felül leválaszthatunk egy tetszés szerinti részt, melyhez ezután már csak a vezérlés férhet hozzá."
De ott vannak a válaszok a cikbben, igen a Samuhoz adják feltételezem a többivel nem működik(persze lehet van valami okosság hozzá).
-
félisten
válasz Speeedfire #12918 üzenetére
Az OS optimalizációt és a Over Provisioning-ot találom nagyon hasznosnak.
-
félisten
Nem tudom mennyire szokták figyelembe venni, de a samukhoz adott program sztem nagyon hasznos olyanoknak akik annyira nem jártasak az SSD-vel kapcsolatosa dolgokban. Minden 1 kattintás.
-
félisten
Mi a különbség a MZ-7TE250BW és a MZ-7TE250 között?
Nem bírok rájönni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Adnak még W8-at valahol az ssd mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest