Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
válasz
tpotyka #52551 üzenetére
Köszönöm, ezennel robocopy csekkolva, szinte élmény.
A parancssoros robocopy alkalmazásáról:
- Rendszergazdaként futtattam végül. (Nem rendszergazdaként futtatva nem akart volna mindent másolni, pedig megnézve, a hozzáférések elvileg ott is rendben lévők voltak.)
- Sebességben kb. köztes: a Win filekezelőnél lassabb kb. 20%-kal, de gyorsabb a Total Commandernél, ezt sasolni menet közben a feladatkezelőben lehetett. (Más mód nem adta magát, itt nincs vizuálisan előbukkanó másoló panel, mint a Win filekezelő vagy a TC esetében. Tehát sajna nem nézegethető, hogy menet közben hol tart, csak HDS-re ránézve.)
- Registry babrálást szerencsére nem igényel és elég sok minden szofisztikáltan beállítható, mindebből én pluszban az „/E” mellé a „/LOG:”(…) opciót odatűztem még, hogy nyoma legyen, mit művelt – 41 megás lett ez önmagában. Ebből csak a gyors végösszefoglalót néztem, így tudni, hogy 2 file-t kihagyott, 9db-nál failed, de ez a forrás HDD-nek valami System Volume Information nem érdekfeszítő állománya. Azaz a lényegi adatok ez alapján megvannak. A vélhetően indifferens 0,0012GB hiány sokkal jobban elviselhető, mint a 2GB ill. 4000 db saját file kiszórása a filekezelő által.
- Helyesbítenem kell idevágóan a Windows-t illető kritikus megjegyzéseimet, a mód adott volt, csak nekem nem volt ismeretem erről. A robocopy úgy tűnik, long path állomány másolásra jó áthidaló lehetőség „házon belül”. Bár valóban bonyi annak, aki nem PowerShell user. Például, ha hiddenbe rakja (mint meghökkenésemre nekem), még némi bogarászást és parancssoros utókezelést igényel, hogy látszódjon is az eredmény.
- Bónusz, hogy az eredeti mappadátumok is megőrződtek, amire a TC sem volt hajlandó.
- Annyiban lecsekkoltam a Tulajdonságok alapján, hogy a méret és file db szám egy-két eltéréssel stimmel a log kimutatással, a másolt állomány további ellenőrzése még ezután következhet.Nagyon köszönöm, BitRider, cigam, Dluinet, efemm, mezis: a segítségeket és a jó ötleteket a megoldásra, van, ami ezáltal került még inkább előtérbe.
Hátha valaki hasznát veszi, háttéranyag efemm korábbi linkje és topikfolyamban felbukkanás mellett:
Ömlesztett parancs opciók és TeraCopy összevetés
MS okítóanyag
Könnyed ismertető és Xcopy összevetés
Esettörténet és TC, 7zip összevetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Éjszakai műszak
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest