- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
summerbird
csendes tag
válasz BigBlackDog #19367 üzenetére
Kedves BigBlackDog és BLACK!
Köszi a választ!! Alapvetően netezésre, filmnézésre, szövegszerkesztésre használnám, fontos még a dizájn és a kinézet, de nem ésszerűtlen módon. 15,5'-ös képernyőméretű kéne, minél könnyebb, és lehetőleg ezüst vagy fehér. Minél szebb kép és hang is jó lenne. Ne okozzon gondot, ha 20 honlap is meg van nyitva... Játékra nem használnám. Előre is köszi!! Max 170ezer Ft, de jobb lenne 150e.
-
summerbird
csendes tag
Sziasztok! bocsánat, nem akarok erőszakos lenni, de gyűjtöm a szavazatokat, h melyiket vegyem, melyik a jobb gép... ugyanannyiba kerülnek, de én nem értek hozzá semennyire. Valaki a samsungot javasolta, csak nekem a vaio jobban tetszik, de ha a samsung a jobb gép, akkor belátom, és inkább azt veszem... szóval:
Samsung NP350V5C vagy Sony Vaio SVE1512E6E ?
Köszi!! -
summerbird
csendes tag
Sziasztok, segítsetek légyszi! Melyik notebookot vegyem?
Samsung NP350V5C: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/samsung/Samsung_NP350V5C_Intel_Pentium_Dual_Core_B970_4GB_750GB_AMD_Windows_8_Titan-ezust_NP350V5C-S05HU_7555.html
vagy: Sony Vaio SVE1512E6E
http://www.edigital.hu/Notebook/Sony_Vaio_SVE1512E6E_notebook_feher_+_Windows_8_operacios_rendszer-p338912.html?bid=&partner=10003Köszi!!
-
summerbird
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség e között: http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/sony/vaio-sv-e1512e1e-p124126740/termek-leiras.html
E között: http://www.mediaker.hu/product_info.php?products_id=2616
És e között: http://www.bestmarkt.hu/webaruhaz/sony-vaio-e1512-e6-feher-lifestyle-notebook/127627#desc
Ti melyiket vennétek?
Nekem a Vaiok jobban tetszenek, de a Samsungot ajánlották...
Előre is köszi!
-
summerbird
csendes tag
Szia,
köszönöm a választ! Megnéztem a HP-ket, amiket ajánlottál, de az az igazság, hogy nem tetszik a kinézete fiús és nem designos egyáltalán... Most néztem a SONY honlapját és a SVT1311M1E nagyon tetszik, szerinted ez milyen gép? 240.000 Ft sok érte? Mivel tud többet ez a Vaio, mint ezek a HP-k?Köszi!
-
summerbird
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy milyen notebookot vegyek? Az alábbiak mentén kezdtem el keresgélni:
- eredetileg MacBook Airben gondolkoztam, de mivel ez nagyon drága, elkezdtem hasonló jellemzőkkel rendelkező alternatívák után keresgélni, melynek eredményeképp az alábbi notebook jöttek eddig szóba:
Asus Zenbook Prime (van UX 31 és UX32 - fogalmam nincs, mi a különbség), Sony Vaio T13, Dell Adamo XPS.
- méret, dizájn: mindenképp könnyűt, vékonyat és designosat szeretnék, fehér vagy ezüst színben és 13 hüvelykes képernyővel
- használat: alapvetően szerintem "átlagfelhasználó" vagyok, főleg netezésre, filmnézésre használnám (játszani nem jászom)
- fontos, hogy gyors legyen, ne okozzon gondot, hogy meg van nyitva egyszerre 20 ablak, gyorsan betöltsön egy többszáz oldalas doksit is
- jó lenne minél hosszabb garancia és magyarországi szervíz
- márkával kapcsolatban alapvetően nincs kikötésem, meggyőzhető vagyok
- csak új jöhet szóba
- jó lenne 200e Ft körül megúszni.Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, mert én - habár vagy egy napot töltöttem el az említett laptopok nézegetésével - sajnos nem értek hozzá, a műszaki adatok nekem semmit nem mondanak!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ASUS Chromebook C523
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Ingyen Fox! Alienware 18 (i7/32gb/Radeon/SSD+HDD)
- Full HD Lenovo ThinkPad T580 Quad Core i7-8550u laptop 8 GB RAM 256 GB SSD 2 akkumulátoros
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest