- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
ejj kimaradt a játékok listájáról a Bf3, Bf4... így már gondolom az i3, 4gb ram felejtős. esetleg HP ProBook 455?
-
Xelo
addikt
parancsolj:
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? most
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 180.000,-
(3) Felhasználási kör? internet, játék
(4) Játékra használnád-e? igen: csgo, pes, poe, heartstone, etc
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? teljesítmény
(6) Szeretnél bele SSD-t? nem
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? mindegy
(8) Notebook tömege? mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? mindegy
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége: min 750GB/6GB
(11) Egyéb kívánság? HDMI
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? esetekben
(13) Eddig kinézett notebookok? előző hsz
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? újigazából ha egy fél évet kibír nekem bőségesen elegendő, max vki örökli majd tőlem. dolgozni megyek külföldre, pár hónapon belül valószinüleg a pénz nem lesz probléma.
-
Xelo
addikt
üdv. hamarosan költözök külföldre ezért ideje búcsút intenem asztali gépemnek. abszolút nem vagyok járatos notebook témában ezért megköszönném ha segítenétek rajtam. olyan 140-180 között keresgélek, előny ha van részletfizetési opció. a képernyő felbontása nem igazán érdekel, se a laptop súlya, méretei. ami igen hogy ne érezzem erős visszalépésnek a gépemhez képest amit az adataimnál megtaláltok. bogarásztam kicsit a netet és a következőre jutottam: ACER ASPIRE E1-572G. jól látom hogy ilyen áron ez eléggé kihagyhatatlan ajánlat? hasonló árkategóriában csak gyengébb hardverrel rendelkező gépeket találtam. véleményt illetve további ajánlatokat várok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest