- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
gabsz227
tag
válasz
Bloodrayne2 #47906 üzenetére
Egyetértek a többiekkel. Az hogy a tiéd esetlegesen egy hibás szériából került ki attól a többi az lehet jó és spyduck-nak igaza van hogy az Acernek csak a supportjával vannak igazán gondok, de bármi leküzdhető
Nekem is volt még 2 évvel ezelött 1 Acerem és én megvoltam vele akkor elégedve bár a túlmelegedés észrevehető volt néha
-
gabsz227
tag
Szia!
Most nemtudom miért vagy ennyire kiakadva ilyen dolgokon. A te általad írt többi cégnek is megvannak a maga kis fortélyai amiket te észre sem veszed, mert nem keresed a hibáikat. Kérlek ezt más cégnél se tedd és akkor nem lesz senkivel semmilyen összetűzésed. Ez a topic arra van hogy segítsünk az embereknek laptopot választani és nem arra hogy lejárass egy számítástechnikai cuccokkal foglalkozó céget. Ha mindenképp ez a szándékod nyiss egy topicot és majd meglátod milyen gyorsan be is zárva. Ha nem tettszik az üzletpolitikájuk akkor nem kötelező tőlük vásárolni. Van még vagy 100 másik cég. Vegyél tőlük. És kérlek fejezd be a lejáratási kampányod, mert senki sem kíváncsi rá.
-
gabsz227
tag
válasz
sMogyi86 #47702 üzenetére
Az Acer hogy őszinte legyek a neo procit nemigazán ismerem, de nem várnék tőle sokat és a C2D SP9300-as procija simán a földbe veri, teljesítményben, és meglehetősen sokallom egy 11,6"-os netbookért a 157k hufot... A Hp pavilon nem rossz, bár az a hátránya hogy gyengébb proci, kevesebb ram és csak 1 év gari van hozzá... jah és nehezebb is
-
-
gabsz227
tag
válasz
#01758976 #47695 üzenetére
A kategóriájában elég jó gépnek számít, bár a proci nemigazán mai gyerek, és a HD filmekhez nembiztos h elegendő a GMA4500 teljesítménye. Ha picivel többet tudnátok rá szánni akkor esetlegesen ez: [link]. Annyiban külömbözik hogy dedikált vidkari, új generációs, jobb alacsonyabb fogyasztású proci és ez sajnos igaz fényes kijelzővel van ellátva, de átlagfelhasználásnál nemigazán tűnik fel a külömbség, hacsak nem tűző napfényben nézed
-
gabsz227
tag
válasz
Gabesz1019 #47674 üzenetére
Szia!
Attól függ milyen játékokat akarsz rajta futtatni? Nem egy kifejezett játékgép de a minimális régebbi játékok futtatására képes és még talán a maj játékok egy részét is viszi, de azt ne várd hogy fullon vigye
-
gabsz227
tag
válasz
galacsindobá #47670 üzenetére
Jobb vételt nemigazán fogsz találni, ebben az árkategóriában, és megbízhatóságban.
-
gabsz227
tag
válasz
M4123057 #47577 üzenetére
Szia!
Hát számodra én 2 notifélét találtam, az egyik egy Toshiba, a másik pedig egy HP.
Ez lenne a Toshiba: [link]
és találtam is hozzá egy tesztet is neked:[link]Ez pedig a HP:
[link]
A HP-nak akkor vennéd sok hasznát ha sokat lenne cibálva és nyúzva, mivel nagyon strapabíró kis notikat tudnak gyártani. -
gabsz227
tag
válasz
M_Tomi0227 #47550 üzenetére
Nagyon szivesen
(#47547) gecsoz:
már M_Tomi leírta a választ rá -
gabsz227
tag
válasz
M_Tomi0227 #47543 üzenetére
Igazából az UL-es notiknak az SU-s processzorai elég gyengék. Inkább javasolnák neked egy renew HP-t vagy valamilyen ASUS notit.
HP-ból:
http://notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/5763_hp_g62-140es_biscotti_prism_notebook_renew_wr318ear/
Asus-ból esetleg ez:
http://asusnotebook.hu/notebook/K50IE-SX053DDe a hp-t jobban ajánlom, mivel jobb a supportja itthon és azért sokkal masszívabban vannak összerakva
-
gabsz227
tag
válasz
M_Tomi0227 #47543 üzenetére
Márka terén vannak valamilyen elvárásaid?
-
gabsz227
tag
válasz
Lacika2332 #47452 üzenetére
Számodra én is inkább a GeForce GT320M-eset ajánlanám, mert nekem volt egy HD5470-es vidkarival rendelkező Asusom és nemigazán volt a toppon a vidkari a játékok terén. De ha grafikus munkákra kellene akkor még ez is tökéletes, de ha a játék egy lényeges szempont akkor mindenképpen a GeForce GT320M.
-
gabsz227
tag
Szia!
Ha újszerű-használt notit akarsz akkor inkább nézz körül először hardveraprón, vagy hasonló oldalakon, hátha találsz olyat ami neked is tetszik és belinkeled akkor kicsit többet tudnánk segíteni. De ha játszani is akarsz a géppel akkor tuti h 100-ért nem fogsz kapni sehol sem.
-
gabsz227
tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék vásárolni körülbelül olyan 130-170 ezer forintnyi összegig bezáróan.
Az elvárásaim a laptoppal szemben hogy legyen hordozható ( 12'1" avgy 13'3" ), lehetőleg kétmagos proci és ha lehet fémből legyen teteje. Leginkább valamilyen HP-re vagy Asus-ra gondoltam. És ha lehet ezek mellé társuljon egy viszonylag türhető akkumlátor üzemidő, mivel sokat lenne cipelve.amire lenne használva:
internet
HD filmek
irodai alkalmazásokLégyszives segítsetek és ajánljatok pár laptopot.
Köszi.
Gábor -
gabsz227
tag
Sziasztok!
Végre hosszú gondolkodás után egy HP Envy 15"-os notebookra esett a választásom, de az a baj hogy csak külföldről tudom megrendelni mert itthon nem forgalmazzák és nem tudom hogy fogják e a közeljövőben.
Ez lenne az.
A kérdésem az lenne hogy milyen zip code kell ahhoz hogy legalább országba behozzák, De az lenne a legjobb ha házhozszállítanák.Ha tudtok segíteni kérlek írjátok meg.
Köszönöm
-
gabsz227
tag
Szerintetek milyen laptopot lenne érdemes vennem.
300e ft-om van rá.
Leginkább photosop, AutoCAD és hasonló alkalmazásokhoz használnám illetve játékokhoz.
Leginkább HP-ben vagy Asus-ban gondolkodok de ha tudnátok valami olyan oldalt mondani ahol nem túl sokért kaphatok Apple Macbook pro-t az is jó lenne
Köszi a válaszokat előre is
-
gabsz227
tag
Sziasztok!
Nem lehet tudni hogy a HP Pavilon DM3-as notijával mi a helyzet? Mert nem nagyon lehet róla hallani mostanában semmit.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest