- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Sziasztok. Szükségem lenne egy monitorra de sajnos abszolút nem értek hozzájuk.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Újonnan 50-60k körül - ha ennyiből nem megoldható akkor végső soron lehet valamivel több.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
minimum 24", felbontás/képfrissítés igazából mindegy
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
irodai munka
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
intel integrált
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
hdmi és/vagy type c
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
jó lenne állítható magasságú, de nem kizáró ok ha nem azElőre is köszönöm.
-
sss
őstag
válasz Feketelaszlo #60944 üzenetére
Hát azért karácsony még kicsit odébb van. A pénzről meg... mivel albérletbe kellene ahova nem tudhatom kik járkálnak be/kiknek van kulcsa + költözésekkor hurcolászni, szóval ezért sem szeretnék túl sokat költeni rá.
-
sss
őstag
válasz Feketelaszlo #60941 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Ezeket megbízható forrásból venném, 6-12 hónap garanciával. Hardveraprón is nézelődtem, csak nem tudtam, hogy milyen típusokra keressek rá. Akkor bármire ami ips? Sajnos túl sokat nem látok belőlük (főleg ha csak sok pirossal rendelkező eladókat nézem). Vagy pedig újonnan 33k körül a korábban itt ajánlott lg 22MP47D, mondjuk annál meg a 14ms ami kicsit aggodalomra ad okot.
-
sss
őstag
Hali,
Korábban már érdeklődtem itt, tervezek vmi olcsó használt 22"-os monitort venni (nagyon maximum 30k-ig), netezni + nagy ritkán játszani nem túl komoly szinten. A kiszemelt boltban ezek tűnnek szimpatikusnak (nyilván laikusként) ezekből lenne olyan ami ajánlott?
LG Flatron E2210
HP LA2205wg
Eizo FlexScan S2202W
ThinkVision LT2252p
ViewSonic VG2230WM
FUJITSU SCENICVIEW B22W-5
NEC E222W-BK
Samsung 2243WMElőre is köszönöm.
-
sss
őstag
válasz old_artist #60804 üzenetére
Értem, köszönöm. Mondjuk nem tudom, hogy mik számítanak "kimondottan jó típusnak", de ha lesz konkrét kiszemelt akkor legfeljebb majd rákeresek/rákérdezek itt is.
-
sss
őstag
Hali,
Monitort szeretnék venni, 22"-osat, maximum 30k-ért. Netezni + minimális játék (főleg csgo), eddig egy 2232bw-t használtam, a célnak teljesen megfelelt. Kérdés: újonnan mennyire lehet vállalható darabokat kifogni 30k-ért/alatta, vagy mindenképp használt vonalon nézelődjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest