- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
wttfw
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, játékra, filmezésre lenne használva, FullHD illetve egy hdmi és egy audio kimenet lenne a kritérium. Mivel tv-két is lenne használva ezért kell rá valami audio kimenet mert monitorba bedugott hdmi-ből valahogy ki kell jutnia a hifibe a hangnak.
Mikor utoljára itt jártam és kicsit beleolvasgattam a dolgokba ezt (LG 22MP55HQ-P) ajánlották többen is. Csak nem tudom ezen hogy tudnám megoldani a hangot. Keret max 40ezer és a használtat se vetem meg ha úgy van.
-
wttfw
tag
Sziasztok
Teljes monitor, tv analfabéta vagyok fiatal létemre, egy crt tv-t és egy 1280x1024-es ezer éves asus monitort hajtok. Úgy érzem eljött a változás ideje, viszont helyszűke miatt szeretném a két dolgot összehozni egymással. Tehát szeretnék egy megjelenítőt, amire egy asztali pc, és egy t-home-os dobozka lenne rádugva. Monitort érdemes vennem vagy tv-t? Egyértelműen monitorban gondolkodom, mert pc-ként többet lenne használva mint tv-ként. Viszont nem tudom hogy ez esetben megoldható-e hogy kapcsoljak a két funkció között? 70k a keret. Esetleg ha elkerülhetetlen akkor rászánok még +30k-t.
-
wttfw
tag
Üdv!
Szeretném egy tető alá hozni a tv-t és a számítógépet az elkövetkező szoba felújításkor. Kérdésem az lenne hogy ha a videókártyát dvin a kis t-homeos dobozt hdmin rádugom akkor van rá mód hogy menetközben váltogassak köztük? Tehát bekapcsolt számítógép mellett áttudom kapcsolni tv adásra? 50k környékén max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- CPU léghűtés kibeszélő
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest