- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
wttfw
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, játékra, filmezésre lenne használva, FullHD illetve egy hdmi és egy audio kimenet lenne a kritérium. Mivel tv-két is lenne használva ezért kell rá valami audio kimenet mert monitorba bedugott hdmi-ből valahogy ki kell jutnia a hifibe a hangnak.
Mikor utoljára itt jártam és kicsit beleolvasgattam a dolgokba ezt (LG 22MP55HQ-P) ajánlották többen is. Csak nem tudom ezen hogy tudnám megoldani a hangot. Keret max 40ezer és a használtat se vetem meg ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
-
wttfw
tag
Sziasztok
Teljes monitor, tv analfabéta vagyok fiatal létemre, egy crt tv-t és egy 1280x1024-es ezer éves asus monitort hajtok. Úgy érzem eljött a változás ideje, viszont helyszűke miatt szeretném a két dolgot összehozni egymással. Tehát szeretnék egy megjelenítőt, amire egy asztali pc, és egy t-home-os dobozka lenne rádugva. Monitort érdemes vennem vagy tv-t? Egyértelműen monitorban gondolkodom, mert pc-ként többet lenne használva mint tv-ként. Viszont nem tudom hogy ez esetben megoldható-e hogy kapcsoljak a két funkció között? 70k a keret. Esetleg ha elkerülhetetlen akkor rászánok még +30k-t.
[ Szerkesztve ]
-
wttfw
tag
Üdv!
Szeretném egy tető alá hozni a tv-t és a számítógépet az elkövetkező szoba felújításkor. Kérdésem az lenne hogy ha a videókártyát dvin a kis t-homeos dobozt hdmin rádugom akkor van rá mód hogy menetközben váltogassak köztük? Tehát bekapcsolt számítógép mellett áttudom kapcsolni tv adásra? 50k környékén max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest