- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
PociAti #4908 üzenetére
Szia!
Havonta olyan 30 ezer forint megy el sajna nyomtató szalonban.
Tisztában vagyok vele mennyibe kerülnek a tonerek hozzájuk. De ha a 4 új kazettával számolok pl. 90.000 ft. És azok tudnak a becsült 3000 oldalból csak 2000-ret, akkor 45 ft költségen nyomtatok elvileg 1 oldal színest. (a mostani szalonos 100-170 ft helyett).Ebből a kalkulációból indultam ki. És nem kell legalább elmennem külön ezért szalonba egyszer, majd másik esetben még egyszer is, amikor elkészültek.
Amúgy különféle dokumentumok, képek, grafikák amiket nyomtatok. Olyan 70-30 arányban a fekete-fehér javára.
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni:
Néztem itthonra + vállalkozáshoz színes lézer nyomtatót.
Többségben szöveg és fekete-fehér grafika, illetve színesben szintén grafika és néhány kép.
Biztosan előfog fordulni kisebb-hosszabb szünet a használatban.Az egyik kiszemeltem egy OKI C332dn a másik pedig egy Kyocera Ecosys P5021CDN.
Szerintetek melyik nyomtatót érdemesebb venni? Vélemény esetleg?Illetve, ha tudtok ajánlani 70 ezer ft körül színes lézer nyomtatót, azt is szívesen venném.
Köszi szépen előre is!
Üdv: Dave -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
A lézer nyomtató hosszú távon tényleg olcsóbb, mint a tintasugaras?
gondolok ez alatt a patron/toner cserére.Toner drágább, de hosszabb ideig elég, patron, ennek ellenkezője.
Lézerből érdemesebb a színest megvenni?
40-50 ezer Forintért, már lehetne kapni elfogadható, vagy inkább jó lézer nyomtatót.
Mondjuk havi 500 lap nyomtatásáról lenne szó, oklevelek is, meg hasonlók.Köszi, üdv: Dave
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest