- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7894 üzenetére
A jatekokban is lehet eger erzekenyseget allitani.Rosszul fogalmaztam! Az aksija szar de maga a vezeteknelkuli hasznalat jo nincs kulombseg vezetekes vezeteknelkuli kozott. De ezek mind sajat velemeny illetve tapasztalat alapjan mondom. Biztos a versenykorulmenyek masok mint az otthoni jatek. Az ara tenyleg indokolatlanul (bar ez volt az elso vezetekes/vezeteknelkuli "gamer" eger)magas de mar irtam hogy soha tobbet nem veszek ennyiert egeret. Hirtelen fellangolasbol vettem meg csak
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7890 üzenetére
Dehat ha ott nem jon elo a hibaja akkor nem ertem mi a baj vele?beallitod arra es jo bar en en kisseb felbontasban sem vettem eszre hogy szar lenn! En fem padon hasznalom, aki ilyen egeret vesz az szerintem vehet hozza rendes padot is szerintem minthogy asztallapon hasznalja!Most vezetekkel hasznalom mert az aksia szar gyarilag de ugysem volt szar... A fogasa megk ez kerdese nekem kenyelmes meg a deathader ugyanilyen formaju(?azt csak kepeken lattam). Na mindegy nem akartam vitatkozni csak kivancsi voltam miert szar...
[ Szerkesztve ]
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7873 üzenetére
Azt megkerdezhetem milyen jatekot jatszol verseny szinten illetve milyen egeret hasznalsz?
Amugy olvasgattam a mamba topikjat es csak egyket embernek nem jott be de azok kozott sem volt problema az erzekenyseg/pontossagal.Az biztos hogy az arat nem eri meg (soha tobbet nem veszek ennyiert egeret) de mas eger sem er 30k+[ Szerkesztve ]
-
Benyaking
aktív tag
válasz iamthesonar #7842 üzenetére
ezt amugy miert mondod? Voltak mar ilyen egereid vagy ezt olvastad valahol?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest