Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Ha jól mértem 20cm körül van, claw fogás. 15-20k-ig nézelődök, új, teljesen általános felhasználás, játék most nincs. Azt sem tudom milyen érzékenységen szoktam használni az egereket. Bal oldalt mindenképp szeretnék két gombot amivel lehet lépni előre hátra, más igény nincs.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Régebben volt egy Logitech MX518 amit nagyon szerettem. Mi most az utódja, mi hasonlít rá legjobban méretben és formában? Az M500S hasonló valamennyire? -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
MX518-nak van most utódja? Legutóbb mikor néztem még a G400 volt, de ha jól látom már az sem kapható.
-
-
HollyBoni
veterán
válasz dobragab #49644 üzenetére
Tudásban melyik a jobb? G400s vagy MX518?
Van amúgy még a Logitech-nek valami egere ami formában ugyanaz mint az MX518, és tudásban hasonló?
MX518-am van kb 6-7 éve, csak 6 évnyi retek is van rajta, szét van kopva, és nem működik a görgő, szóval kéne valami új. De annyira bejött a forma, hogy mással inkább nem kísérleteznék.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Az MX518-nak a G400 és G400S az utódja? Jól látom hogy már nem forgalmazzák őket?
-
HollyBoni
veterán
válasz kemotox #37372 üzenetére
G400S-et látok 11-12-ért, viszont Koreából. Sok kis dolgot rendeltem már innen ebay-en keresztül, viszont kicsit félek hogy ez hamisítvány lesz. Esetleg neked vagy valaki másnak nincs ezzel kapcsolatban tapasztalata?
USA-ból van olcsón, de fele annyi a posta mint az egér, UK-ból 1-2 ezerrel olcsóbban jönnék ki mint itthon. -
HollyBoni
veterán
válasz _-ORANGE-_ #37370 üzenetére
Elég húzos az ára. MX518-at még 6-7 ezerért vettem.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Mai egerek közül melyik az ami legjobban hasonlít az MX518-ra? Meghalt, szeretném cserélni, de már sok éve használom minden gond nélkül szóval valami hasonlót szeretnék
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Régebben írtam,hogy kellenének ilyen kis padok az MX518 aljára,mert feljöttek. Mi is volt ennek a neve? Most vennék.
-
HollyBoni
veterán
válasz WolfheartGR #13401 üzenetére
Ezt a mostani helyére kell ragasztani,vagy ráragasztani a mostanira?
-
HollyBoni
veterán
válasz WolfheartGR #13392 üzenetére
Köszi! A pcgear-es lesz,aprón nem találtam sajnos.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Hogy lehetne kicserélni egy MX518-on azokat a kis padokat,amin csúszik az egér? Feljöttek a szélei,konkrétan belekapaszkodik az egérpadba (Razer Goliathus) mikor mozgatom. Ha nem lehet,tudnátok ajánlani egeret 6-7k-ért? Jöhet hasonló mint az MX 518,semmi bajom nincs vele kivéve a görgőt,nem jár valami "puhán".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest