Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Én a Topaz AI -t használom, mert öröklicenszes. Egy évig frissül, utána a model amit használ az nem fog fejődni, viszont mivel már most is elég jó nekem, nem érzem problémának, ha nem lesz még jobb. Olyat semmiképpen nem vennék, ami állandó előfizetést igényel, engem senki ne tartson pórázon. Ez ilyen egyéni szocprobléma nálam. :-)
-
Golota
aktív tag
Arra is figyelj, hogy ezekben a Sonykban nem lesz IBIS, míg a kinézett Olykban meg igen. Elvileg sportfotónál ez nem hátrány, mert úgyis gyors záridővel dolgozol, de más alkalommal probléma lehet. Nekem legalábbis az volt. Én ezért váltottam A6400-ról A6600-ra.
Én bevenném a listába az EM5 minél magasabb verzióját is. Tapasztalatom szerint érezhető a különbség van az EM10 és az EM5 között és nem csak az időjárás állóság miatt.
-
haruspex
aktív tag
A képélességben, azért az egy felsőktaegóriás obi, elég jó. Rendszeren belül a 40-150 f2.8 jobb nála, (de az mondjuk az kb. a legjobb hasonló amit próbáltam) viszont ekkora méretben ez a tudás elég lenyügöző volt. Valahol volt belőle bérelhető darab.
A 18-105 rajzát nem szokták dicsérni.Topaz ai, affinity photo, adbe camera raw/ps, lightroom, ami igy eszembe jut képfeldolgozó programnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Insta360 Flow
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest