Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz silmatauki #36748 üzenetére
GM1+12-32 helyett akkor már lehet h jobb válaztás egy RX100 is?
igazad van, a 16-70 ára és minősége ciki, de a 18-105 például szerintem aduász, persze lehet röhögni a méretén, de ugye belső zoomos, tehát 105ön is ekkora, emellé ugye ez egy 14-78/f3.2 üveg m43-on, van ilyesmi, vagy közelítőleg ilyesmi 150-ért újonnan? nyilván lehet ellenkező példát is találni, ami m43-ra van és Sony-ra nincs, csak azt lenne már jó látni, hogy szubjektív igények alapján mindenkinek más lehet a jó választás.
-
Tin
veterán
válasz silmatauki #36748 üzenetére
ez, amit leírtál egy vélemény, normálisan érvekkel alátámasztva. ezért mondtam, hogy nem jó a kezdő kérdéssor, mert pont nem derül ki belőle, hogy az emberünk tovább akar-e fejleszteni, vagy csak egy sima kitobis megoldást keres a kompakt helyett, illetve hogy mi a fontos neki a rendszerben: a méret, a teljesítmény, stb stb.
azt senki sem vitatta, hogy MrChris-nek igaza van-e abban, hogy a pana 12-32 obi jobb rajzú, mint a sony 16-50 (ezzel még én is egyetértettem). de az nem segítség sehol, hogy a kérdező felsorol 3 variánst, a válasz pedig kb ez: a sony semmiképpen nem ajánlott videóra, a 16-50 képminősége pedig csapnivaló.
ebből nem tanul senki semmit, ez így csak felesleges feszültséggerjesztés, főleg, hogy két kitobit hasonlítani teljesen értelmetlen egy cserélhető objektíves gépnél, ahol az ember lehet, hogy rendszert választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest