- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz MrChris #31290 üzenetére
Igen. A sony valahogy a drága objektivek miatt kezdettöl fogva nem jött be. Tudom, normális hasznalatra elég 2-3 jó obi, de az Oly kijön most 3 obival együtt olyan áron, amit a sony nem tud mutatni, csak sokkal többért
Ott nyertem meg a dolgot, hogy tegnap este valaki linkelt ide egy szlovák árgép oldalt. Azon szembetunt, hogy a kedvenc ottani multim is forgalmazza az em10-et, méghozzá jó áron. Pedig már többször rakerestem naluk, sikertelenül. Így reggel először ott kezdtem, helyben is voltunk, mert 580 euroert a 14-42 iir obis páros volt, pedig már félig beletorodtem, hogy 30k-val többért a pancaket kell elhoznom.
Már azt is elhoztam volna, ugy voltam vele, pedig az elektronikus zoom nagyon nem volt szimpi
Szóval ez lett a vége.E-M10, a régebbi, manuális kitobival, full ezüst páros, mindezt 175ezért. 100 eurot meg majd visszaigénylek belőle.
Holnap meg majd elhozom még 65-ért a 45mm-t is hozzá, az automata sapkaval:-)Köszönöm tehát mindenkinek, minden segítségét, amit az elmúlt hetekben kaptam!!!
Nagyon sokat segítettetek, tényleg:-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs