Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Stauffenberg #16655 üzenetére

    Többeknek volt gondja a nikon szervizzel. Nekem is. Amikor bevittem, a recepciós lányka próbálta nekem elmagyarázni, hogy semmi baja a gépemnek (backfókuszos volt). Nehezen eljutottunk oda, hogy elhitte, nem stimmel a dolog, ekkor kijött egy fiatalember, aki, mint egy hülyének, próbálta elmagyarázni, hogy a d7000-ben van af fine tuning, használjam azt. Nagy nehezn ő is megértette, hogy az obijaim különböző rekeszen és különböző tárgytávokon különbözően fókuszhibásak, tehát nem tudom belőni. Kb. 30 percbe telt, mire bevették a gépet. Amit persze javítottak, "af sensor setting" volt a munkalapon, azóta jól működik.

    A gép elkészülése-visszaadása körüli bonyodalmak már csak hab a tortán, szinte említést sem érdemel. De tény, megcsinálták a gépet, tehát szavam sem lehet, mások rosszabbul jártak: egy másik fórumozó visszakapta a d7000+16-85 kombót azzal, hogy semmi baja. Valóban nem volt, csak éppen éles képet nem lehetett készíteni vele. A bécsi nikon szervízben megállapították, hogy az obi gyári hibás, cserélni kellene. Ezzel az írással jött vissza magyarországra, de itt is volt pár köre a bolt és az importőr körül, mire cserélték neki.

    Nekem a nikonon kívül csak az olympus mintabolttal voltak tapasztalataim. Le a kalappal előttük, bár minden úgy működne, ahogy ott...

    Schawo: nem értünk mi ehhez.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák