Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz schawo #12459 üzenetére

    Látszik, -vagy legalábbis remélem- hogy nem programozó vagy :R
    Mellesleg használok gyengébb vasakat is; és nem, ne használjon 5-6 ablak 4-600 megát ha más böngészők a feléből megoldják.
    De igazatok van, azt kell csinálni hogy pazarolni kell mindent, ami viszonylagosan olcsó. Víz, tiszta levegő, fosszilis üzemanyag, papír, műanyag, memóriák, satöbbi. Hülye is aki nem pazarol :U

    Vannak akik droid módjára beállnak a sorba, és tapsolnak ahhoz, hogy a sw-ek erőforrásigénye legalább olyan gyorsan nő mint a hardvereink teljesítménye. Gyorsabban netezel mint 5 éve? Vagy gyorsabban szerkesztesz doksit? És képet? Jé, alapból semmi nem igazán gyorsabb? Vajon miért... Mert a fél megás weboldal 4-6 statisztikázó szart tölt előbb be? Mert csomó ideig csak a word splashscreent látod (a 97es az alapértelmezettem, az enter le sem ér, de a doksi betöltött) vagy az acrobat readert megnézted már miért indul olyan vérlázítóan lassan? Ja, mert több mint száz mega, és a töredezettségmentesítési naplót ha megnézed többszáz darabból áll?
    Persze rinyálunk hogy lassulnak a gépek és 'újrakellrakniavindózt' - közben ésszel kell használni a gépet, hetente 2 percet szánni rá, és nem fogy a hely, és nem lassul a rendszer. 8-10éves vasak is úgy kerülnek ki a kezem alól, hogy teljesen normálisan használhatók, nem rosszabbak fél év után sem mint egy új százezres laptop átlag userrel ue idő után.
    De a Thinkpad X120amon(Brazos, E240, win7 basic, 3gb) vagy anyám tuacekás konfigján(xp ofkorsz 0,5g) megpróbálhatod; de szerintem az áltag által preferált rendszer halott lenne úgy ahogy van - is ezeken a gépeken is marha sokat számít a böngésző, és annak beállításai.

    Legalábbis, én így szeretem; de mindenki azt választ, ami neki szimpatikus :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák