-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrenkyHun
csendes tag
válasz jookomak #38751 üzenetére
Bízom benne... Itt amikor feltettem amit szerettem volna a témával kapcsolatban, tök segítőkészen válaszolt mindenki. Írtam 2 topikba is a problémámmal kapcsolatban, de a FŐGURUK kb le se sz..rtak. Attől függetlenül, hogy milyen topikban ténykedik valaki, gondolom más témában is van rálátása a dolgokhoz, ezért próbáltam meg itt.
“Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lealacsonyodsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal“
-
Potzee
addikt
A CoolerMaster Silencio 550-ban max.154 mm magas cooler fér (gyári adat)
ha szerinted a szélessége kb. 100 mm lehet...hááát...
Passzív hűtésre ettől nagyobb hűtőket szoktak használni...pl. Tr HR-02 Macho, Scythe Mugen 2-3 / Ninja...
Mondanám, hogy próbáld meg a Thermalright Macho 120-t mert az "csak" 150 mm (és a nagy tesó már bizonyított passzív hűtés terén ) de ez is 130 mm széles...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
xtevo
őstag
válasz Potzee #38755 üzenetére
Hopp... elfelejtettem frissíteni a profilomat... elnézést érte Hamarosan megérkezik az új házam: Bitfenix Prodigy és az új konfigba keresnék majd procihűtőt.
A magasság nem számít, mivel bőségesen van hely a prodigy-ben, sokkal inkább a pci-e sín közelsége a cpu foglalathoz, ezért kerestem kb. 100 mm körüli hűtőket. -
R@ZEL
csendes tag
Üdv mindenkinek
Alapfelállás: Fractal R3 ház,Phenom X4 955 BE proci,jelenleg TX3-as "hűtő",ezt cserélném le egy komolyabbra,10-12 körül lenne rá keret.Sok ajánlás után megtetszett a brocken,de látom hogy AMD-re felszerelve felfelé fújja a levegőt,az viszont a házban le van zárva,és nem is tervezem levenni a hangszűrőt.Ház szellőzése elől 2 venti,hátul 1.
Milyen ventit ajánlotok ha esetleg a jövőben kis tuningot is terveznék?
Köszönöm a segítséget. -
petiked
tag
válasz Potzee #38734 üzenetére
Köszi szépen! Az ajánlott 3 biztos beférne és lényegesen halkabb lenne akkor?
nem értem pontosan de a 12cm átmérőjű CPU hűtők nem férnének be a házba vagy az i3-ra?
VGA-ra akkor ez Arctic Accelero Twin Turbo II is lényegesen halkabb lenne mint a gyári?
Köszi a megerősítést és a segítséget! esetleg még CPU&VGA-ra lenne más konkrét típus?˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
jim bcs
nagyúr
szia, szerintem ezek de várjál és jönnek majd az ajánlatok
Thermalright HR-02 Macho----11,500k
be quiet! Shadow Rock Topflow SR1---12,600k
ha egy kicsit teszel rá, akkor ezek meg bőven elbírják a tuningot
Thermalright True Spirit 140--13,000k
be quiet! Dark Rock Advanced C1--14,300k
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szakértői segítségeteket szeretném kérni. Van egy Coolermaster TX3 EVO procihűtőm.
Több helyen olvastam - a hivatalos honlapon is ott van -, hogy szerelhető rá egy második ventillátor is.
A kérdésem, hol lehet ilyet beszerezni, tudnátok mutatni? Nem vagyok járatos a témában.
(Ha hangosabb lesz, az sem zavar, egyelőre nem szeretném az egész egységet lecserélni, tudom, hogy vannak jobbak.)
Válaszotok köszönöm.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Adott egy Llano A8-3820-as APU és egy Artic Freezer 64 PRO hűtő. Kb. 1 hete használom és bár még ház nélkül vannak, elég jó értékeket produkál ez a páros, viszont nem rég vettem észre, h a hűtő talpa kisebb, mint az APU teteje.
Úgy saccolom, h kb. 2 mm kilógás van körbe-körbe. Szerintetek ez lehet baj?Let's begin, de gozaimasu!
-
L1ZRRR
senior tag
válasz BomiBoogie #38764 üzenetére
Csupán veszel hozzá még 1 ventilátort, és hozzá olyan gumit.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Potzee
addikt
válasz petiked #38762 üzenetére
Igen, a Macho 120, BeQuiet! Topflow SR1 és a Gotthard biztosan befér. Hangban a Be Quiet! a leghalkabb...
A legjobb, leghalkabb tuninghűtők általában toronyhűtők és 120 mm-es ventikkel vannak felszerelve. Viszont nyilván ezeknek több hely kell, ezért magasabbak is mint a 92 mm-es ventikkel szerelt coolerek...amelyek szintén jó teljesíténnyel bírnak, de általában hangosabbak is ...
A CM Cilencio 550-be - úgy tudom - max. 154 mm magas hűtő fér be...a jobb tuninghűtők 158-165 cm magasak...ezért javasoltam a 150 mm-es Macho 120-at ill. a két ún. topflow hűtőt.
Én a VGA-ra az AC Twin turbo-t azért tettem mert beszart a gyári hűtés...Ha igazán profin akaod megoldani a dolgot, akkor Alpenföhn Peter + BeQuiet! Shadow wings vagy Silent wings ventik (14-16dB) vagy ami elfér rajta...na, ez tutti halk leszPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
RevolutioN2
tag
Fiúkákok segítsetek légyszi
Nekem egy i7 3770K-t kéne hűtenem ami olyan 4,2 körülire van huzogatva (azt kellemesen viszi).
Szóval, mindehhez lenne egy asus p8z77 M-Pro alaplapom. Egy szó mint száz én a bequiet dark rock pro2-t nézegettem. Ez elfér az matx-es lapomon? Vagy felejtősek ezek a nagy hűtők kicsiny deszkákon?
A pro 2 miben különbözhet a pro c1-től? Csak mert kb 5k külömbség van árban a kettő között.
Jelenleg leszerelt oldallappal és egy ósdi házikóba vagyok berendezkedve szóval jelenleg a méret nem játszik, de kövi hónapban be akarok ruházkodni egy kunyhóra is. Ezekhez a méretekhez valami jó sok ventis alsótápos, lehetőleg alacsony, kábelmenedzsmentes házikó ami 30k-ból kijön?
Huhh, tudom sok a kérdés, de ha tudjátok válaszoljátok meg légyszi. Ha meg már volt ilyen jellegű kérdés akkor nyugodtan küldjetek el a ..... k
Köszönöm előre is minden kedves hallgatónak és válaszadó kollégának.Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
old-dog
aktív tag
válasz RevolutioN2 #38768 üzenetére
A pro1-ben120-as ventikvannak a pro2-ben 135mm-esek. Az áruk valószínűleg ezért különbözik. mATX-es lapta nem biztos, hogy elfér a 2 tornyos hűtő.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz RevolutioN2 #38768 üzenetére
1. alaplap, én is ilyet akartam p8 z77-v lett belőle nekem alpenföhn k2 miatt kellett nagy lap ha ekkora hűtőben gondolkodsz felejtsd el az matx-et mint ahogy nekem is el kellett de nem bántam meg, a lényeg matx lapoknál az x1 slotot elveszik helyére fentebb kerül az első pci slot emiatt a hűtő bordája beleérhet rosszabb esetben ráfeküdhet a vga-ra, kb 6k-val kell megtoldanod és atx lapo lesz, vagy nézel kisebb hűtőt, sajna ez van
2. házikót 30k -ból királyat veszel ,íme én ezekre gondoltam mind nagy és szellős, az árak 21k-tól felfele vannak,ezekbe rakhatsz batár hűtőt elfér
Cooler Master HAF 912 Plus
Xigmatek Pantheon
Cooler Master CM 690 II Basic
Corsair Carbide 400R
Fractal Design Arc Midi Tower (nekem core 3000 van alpenföhn k2 vel)
Corsair Carbide 500R
Lian Li PC-7FN
----idáig megvagy 30k-ból, de felmehetsz 36k-ig ha van egy kis plussz
SilverStone RV03
Corsair Vengeance C70
Lian Li PC-9Fén ennyit tudok hozzáfűzni ,de ha vársz jön még ötlet
-
RevolutioN2
tag
Köszi a választ. Az a bajom, hogy itt csücsül előttem egy p8z77-v és egy p8z77 M-pro. Nos a z77-v-vel volt egy kis kalamajkám (elgörbült 2 tű a foglalatban ezért no gari) ezért beszereztem ezt az m-prot. Aztán legnagyobb meglepetésemre a processzor is meg volt halva. Szóval ezért lett az M-pro. Most mértem le a kisebbiken 4 a nagyobbikon 7 cm-re van a pcie slot a procifoglalat közelebbik szélétől. a processzor közepétől 7 illetve 9 centi. A dark rock pro 2 mérete 147 x 138 x 166. Azt tudom, hogy a 166 a magasság, de azt nem, hogy a pcie felé a szélesség vagy a hosszúság mérete számít? Mert ha a 138 akkor ugye az origbóból az csak 69mm plusz még ott az a 2-3 mm ami a slotnál megtérül még... ááá sehyogy sem jójez Helyette esetleg valami kisebb paraméterekkel rendelkező, de az i7 3770K-t elbíró hűtőt valaki ajánlana? Anno a Gelid Gx7-et néztem de sehol nem lehet beszerezni az ég egyadta világon.
Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN
-
jim bcs
nagyúr
válasz RevolutioN2 #38771 üzenetére
az nem egy fasza dolog, rád jár a rúd, jó lesz az csak agyaljunk
EKL Alpenföhn Matterhorn 120 Shamrock-Edition
EKL Alpenföhn Himalaya
Thermalright True Spirit 140
ThermalTake FrioOCK (CLP0575)
Zalman CNPS12X
ezeknek nézz utánna ,az alpenföhn honlapján mindent megtalálsz még a méretet is, legrosszabb esetben amit ajánlani tudok az a kompakt vízhűtés, kicsivel rosszabb mint a lég de legalább bőven elférsz
Antec H2O 920 25k
Corsair Hydro Series H80 27k
Corsair Hydro Series H100 31k ennek már odalökheted az oc-t
Intel BXRTS2011LC 22k[ Szerkesztve ]
-
RevolutioN2
tag
válasz jim bcs #38772 üzenetére
Láttam egy videót amin rászerkesztik egy m-atxes lapba a frio ock-t. Még franya is lenne de így a videókártya az alsó slotba van betéve. Na most nekem egy 7970-em van ami pci3-as, ezt pedig csak a felső slot tudja... mennyi lenne a tempóveszteség, ha mégis lejebb raknám egyel? ÁÁÁÁÁ nem hiszem el. Ahogy elnézegetem azért a hűtőknek pont a hosszabbik szélessége van a pcie slotok felé, ergo kb az összes 2 venti rálóg a felső slotomra. Most akasszam fel magam vagy jó lesz később is ?
-
Merlinclub
senior tag
Mennyit szánnál a coolerre? Mi a cél? Csak jó hőfok, vagy csend is legyen?
Házad milyen magasságig bír el coolert?
Kicsit szűkítsd, mert így fel lehetne sorolni 40 darabot akár, ami befér... -
jim bcs
nagyúr
válasz RevolutioN2 #38773 üzenetére
ha nemveszel kötelet akkor azt az összeget ha belepótolod ebbe Corsair Hydro Series H100 31k ,akkor megis vagy
-
RevolutioN2
tag
válasz Merlinclub #38774 üzenetére
Nos mint előbb írtam, a lényeg hogy matx-es p8z77 m-prom van, a lényeg az, hogy hütsön vadállatul, pénz (nem nagyképüségből) sokadrangúbb szempont persze azért nem 40k. Az lenne a lényeg, hogy az matx felső slotjába be tudjam tenni a 7970-et és bírkózzon meg egy 4.2-4-5 ig húzott i7 3770k val.
Vízhűtést nem szeretnék, már volt és nem nyerte el a tetszésem
-
jim bcs
nagyúr
válasz RevolutioN2 #38776 üzenetére
mondom Corsair Hydro Series H100 31.000ft ennek ha odapirítol észre sem veszi, de te sem hogy lég,vagy víz van rajta, ettől meg befér a vga bőven
http://hardwareoverclock.com/Wasserkuehlung/Corsair_Hydro_Series_H100-024.jpg
itt meg egy crossfire Ati vga-val
http://cdn.overclock.net/2/21/218a8a4d_2011-11-2702.09.07.jpeg[ Szerkesztve ]
-
RevolutioN2
tag
válasz jim bcs #38777 üzenetére
Köszönöm, megfontolom a tippet. Láttam hőmérsékleti teszteket róla, tényleg okésan hűt. Köszi az ajánlatot. Nem tudom a pumpa hangja mennyire hangos? Tapasztalat? Bár a szívem még mindig a levegő felé húz. De tény hogy ez sem lenne rossz. Keresek hozzá egy passzentos házat ahová azt a debella duplaradit eltehetem
-
Merlinclub
senior tag
válasz RevolutioN2 #38778 üzenetére
A H100 jól hűt de hangos. A pumpa még oké, de a két venti 2000RPM-en már zavaró.
Alpenföhn Brocken, tuti jó, kérdezz rá a fórumban. A Noctua D14-et is verte több kollégánál. Ennél jobbat? 11100Ft-ért?
Esetleg egy Prolimatech Genesis, az még elfér, max ram magasság 49mm -
Sonny C.
tag
válasz Merlinclub #38779 üzenetére
Szia!
Erre esetleg tudnál mondani még valamit? A Sella gyengébb a Triglavhoz képest?
Köszi! -
xtevo
őstag
válasz RevolutioN2 #38778 üzenetére
Szerintem mielőtt megveszed a Corsair Hydro Series valamelyik tagját olvass vissza ebben a topic-ban: katt Jópár negatív visszajelzés érkezet...
-
RevolutioN2
tag
Őőő... most máson gondolkozom. Azt néztem épp, hogy a sima egyventis dark rock 2 elférne abban az esetben ha felfelé nézne a ventiláátor (nem a slotok felé lefele) Lehet ezeket a hűtőket forgatni? Mármint elvileg normál négyszög alakú a felfogatás, eltekerhetem én ezen 90 és 180 fokkal is nem? Vagy hülyeség amit írok?
Merlin ne érts félre, de valahogy nem fogott meg a brocken hűtési ereje. olvastam tesztet amin egy kevésbé melegedős prockó 60 65 fokon szaladgált alap órajellel max terhelésen. Azért az ivy bridgeről köztudott, hogy szeret felmelegedni kis húzásra is.
Nem tudom mitévő legyen.
Utolsó mentsvár, hogy elforgatható a dark rock 2 egyventis és felfelé irányítom a ventijét.
[ Szerkesztve ]
-
old-dog
aktív tag
válasz RevolutioN2 #38785 üzenetére
Az Intel procikhoz minden irányba lehet forgatni, az AMD-hez csak 180 fokkal forgatható.
-
Entrecampos
csendes tag
Sziasztok!
I7 930-as procira milyen hűtőt vegyek, ami befér Aeroengine 2 házba? A procival szemben van egy 2,5 centi vastag 12cm-es ventilátor, ha nagyon muszáj kiveszem ezt akkor. Max 15k-t szánnék rá. Ezen a hűtőn morfondírozom, de szerintem nem férne be: Hyper 612S.
Előre is köszönöm.
-
Roba
tag
Üdv!
Nincs 3 hónapja sem, hogy lecseréltem a Core 2 Duo E8500-am egy Core 2 Quad Q9550 vid: 1.1750 V, C1 rev-re. Vettem hozzá egy Hyper TX3 Evo hűtőt, gondoltam egy kisebb tuningra elég lesz. A proci jól megy, vid alatt viszi a 3.5 Ghz-et. Viszont eléggé melegszik. Most a 22.5 fokos szobában 2.83 Ghz-en bios 1.1 V-on írásom közben a proci kupakja 27, a 2 melegebb mag pedig 47 fokos, a többi 36 fokos. Lehet, hogy a magok hőmérője rosszul mér.
Egy egyszerű Codegen 6044L házam van, aminek a a tetején belülről (a táp és a dvd író között) házilag felszereltem egy 120 mm-es ventilátort. 1-2 fokkal csökkentek a hőmérsékletek, ami nem sok.
Ami a legzavaróbb az az, hogy a túl hangos a proci ventilátora, sokszor a max. 2200 rpm közelében forog és melegebb időben 71 fokos maghőmérséklet is volt.
Tudom, hogy ebbe a házba nem fér el csukott oldallappal egy nagyobb hűtő, ennek ellenére mégis a jelenlegi hűtőm cseréjén gondolkodom. Szeretnék rá 120 mm-es ventivel szerelt hűtőt akkor is, ha az oldallapon buherálnom kell.
Egy Asus P5Q Pro lapom van és kérdésem az, hogy felszerelhetőek-e az alábbi hűtők egyike:
1. Alpenföhn Brocken: 125.5 x 157 x 104 mm
2. Artic Cooling Freezer 13 Pro: 134 x 159 x 96 mm
3. Xigmatek Gaia: 120 x 159 x 50 mm
4. Hyper 212 Evo: 120 x 159 x 80 mm
5. vagy valamelyik hasonló teljesítményű.Köszi a válaszokat.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
kromatika
veterán
-
debcamp
aktív tag
Üdv.
Most szeretnék venni egy i5 2320 (vagy 2400) cpu-t és segítségeteket kérném a hozza illő hűtő ügyében. Asrock B75 Pro3-M lap és NZXT Tempest 410 ház lesz mellé. Abszolút tuning mentes, általános és játékos igénybevétellel lenne terhelve.
Mit/Miket ajánlotok? (akár többet is)
Köszi
M -
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
tegnap vettem egy új Freezer 7 Pro rev. 2-őt és az a gondom, hogy elég zajos a ventije, kb. mint valami gyári AMD vagy intel hűtőnek, kerregő zaj hallatszik a háttérben, már 900-as fordulaton is. Kifogtam volna egy selejtet? Többször használtam már ezt a típust (illetve különböző verzióit) az évek során, de kifejezetten halk működésre emlékszem.
Van esély ilyen indokkal gariztatásra (hardverker)?
-
Merlinclub
senior tag
válasz Sonny C. #38781 üzenetére
SZia,
A Triglav nem egy kategóriában focizik a Sellával. A Sella csak "junior", már a mérete miatt is. Természetesen nem tud annyit mint a Triglav
150mm maga az új Macho 120. Az befér a házadba, már bizonyított, hogy jó cooler. Nem hiszem, hogy jelenleg lenne jobb alternatíva ennyiért.
Esetleg a top flow coolerek közt tudnál még körülnézniMennyi a keretösszeged?
A Deepcool Ice Wing 5 PRO sem drága, és még befér 8500Ft körül, vagy a Killer Whale 10900.
A "nagynevű" gyártók ilyen colerei drágábbak, de van választék abból is -
lukaszokni
aktív tag
Szia!
Nekem is mATX-es lapom van és simán elfér rajta egy Arctic Freezer 13 Pro, maradt is a videokártyától 1 mm hely.
A méretei: 134 (L) x 96 (W) x 159 (H) mm , tehát 159 magas, 134 széles és 96 "vastag" szélirányban, de itt számunkra csak a szélesség a fontos, mert intel lapod van, ergo elölről hátulra szélirányt tudod tartani, tehát nem kell forgatni.
Úgyhogy mérd le a proci foglalat közepétől mennyi hely van a pci slotig és számolgass.
Az Alpenföhn oldalán van kompatibilitási lista is a termékeknél, pl. K2.mAtx4ever!
-
RevolutioN2
tag
válasz lukaszokni #38794 üzenetére
Köszi, nekem kb 70mmre van a proci közepe a pcie3 slot felső szélétől. Ergo be kéne hogy passzoljon. Tapasztalatok a hütéssel kapcsolatban?
-
Merlinclub
senior tag
válasz RevolutioN2 #38795 üzenetére
Ár értékben jó a Freezer 13 Pro, csak a felfogatása miatt kevésbé népszerű, mivel nincs hátlapi merevítés.
Maga a cooler jól dolgozik -
lukaszokni
aktív tag
válasz RevolutioN2 #38795 üzenetére
Félre értés ne essék, nem ajánlani akartam, ma már én is mást vennék. Vannak szebbek, jobbak, csak gyorsan akartam egy gépet összedobni.
Persze ettől függetlenül nekem i5-2500K-ra bőven elég 4,2-re húzva is.Merlinclub: Sokan odavannak ettől a merevítőhiánytól, én semmi negatívumot nem tapasztaltam eddig vele kapcsolatban. Többször is le, fel szereltem már, nekem stabil, nem törtek el a pöckök.
Mondjuk mivel műanyag alkatrészek, ezért nem hülyebiztos.[ Szerkesztve ]
mAtx4ever!
-
Roba
tag
válasz kromatika #38790 üzenetére
Biztosan nem fér be. Egy 157-160 mm magas hűtő esetében 8-10 mm-t biztosan kilóg.
Ennek ellenére csere lesz, majd valamit csinálok az oldallapnak.A kérdésem arra irányult, hogy a procihűtők magasságát nem számítva a többi méret lehetővé teszi-e a felszerelést. (Az alaplapon lévő hűtőbordák és memóriák magassága nem korlátozza-e az új hűtő felszerelését.)
[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest