- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
A sokat szolgált Pio BDR-207D-m sajnos a kimúlás jegyeit produkálja (nyekerek-szenved, mocsoklassan olvas) ezért megérett a cserére - viszont külső meghajtóra szeretnék váltani.
Két versenyzőt néztem ki:
Megéri a Buffalo a felárat? Pio meghajtó van abban is, a 209-es ha minden igaz, viszont a +15k-t kicsit sokallom. Mivel külső meghajtó, az is lényeges lenne hogy csöndes legyen. Írni már nem nagyon fogok vele, inkább csak a "jó ha azt is lehet" opció, főleg filmezni fogok róla és héba-hóba írni 1-1 lemezt.
Ami még szempont lehet, de szerintem ilyen lemez (és szoftver) sincs - a mostanában meghelenő UHD Blu-Ray filmek olvasásának képessége. Olvasgattam a témában, de egyelőre nem túl bíztató a helyzet, Power DVD nem támogatja és nagyon egyik meghajtó se tud mit kezdeni ezekkel a lemezekkel, némelyik BDXL-t kezelni képes meghajtó látja a file struktúrát rajta és ennyi. Max. emiatt gondolkodnék BDXL íróban, de mivel erre semmi garancia nincs, lehet csak ezért nem venném meg a Buffalo-t. Ezt leszámítva viszont melyik az ajánlott(abb)?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest