- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok,
Varmilo VA109M billentyűzetem van, szeretnék rá venni új kupakokat. A hivatalos oldal szerintetek mennyire megbízható, érdemes közvetlenül onnan, kínából rendelni? Konkrétan erről lenne szó: https://en.varmilo.com/keyboardproscenium/subject_product_other?subjectid=348
Tudnátok esetleg valami EU-n belüli, akár magyar boltot, ahol ezt, vagy ehhez hasonló kupakszettet lehet vásárolni? -
arm1n_
csendes tag
Aliexpress-ről egy komplett keycap set és 10 db switch kerülne annyiba, mint az általad említett boltból 2 db switch.
Viszont az cherry clone - konrétan Gateron. Azt olvastam, hogy ezek a gyártók kompatibilisek a cherry switch-ekkel, így tudom helyettesíteni őket, igaz?
Are Gateron Switches Compatible With Cherry Keycaps? Yes, Gateron, Kailh, Outemu, Razer, and other Cherry MX clones all share the same PCB, plate, and keycap dimensions. Most third party or artisan keycaps will be designed to work interchangeably with any of these brands of switches.
-
arm1n_
csendes tag
Szuper, nem RGB-s switch-eim vannak, a 0.6EUR azért nem méregdrága (vagy csak irónia volt, fáradt vagyok). Honnan tudom kideríteni, hogy kompatibilis-e a billentyűzetem foglalatával? Ha jól láttam a "swtich cserélő" videókon, csak egy tool segítségével kipattintották a switchet és ki lehet cserélni. Ennél bonyolultabb a művelet?
Varmilo VA109M / VA109MP a Model / Article száma, valahol ezt le tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
-
arm1n_
csendes tag
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok,
Történt egy kis baleset és szeretném az egyik switchet illetve két keycap-et cserélni a billentyűzetemen.
Tudnátok abban segíteni, hogy honnan lehet rendelni darabra? Nincs szükségem egy egész szettre, csak 1 db switchre és pár keycapre. Sajnos csak set-ben láttam, illetve az összefoglalóban sem láttam releváns infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Trust GXT 830-RW Avonn billentyűzet eladó
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest