Hirdetés

  • Új tablettel készül a HMD

    ma A Nokia/HMD T21 sem egy erőmű, de a HMD Tab Lite még egyszerűbb szerkezetnek ígérkezik.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    válasz Bigemperor #6733 üzenetére

    Mega lakas arak is kcsit karcosabbak. Olvasgattam az angol Punto forumon dolgokat, ahogy beszelgettek az angolok errol. Aszondja egyik, hogy London-tol 50merfoldre vennenek asszonypajtasaval egy kisvarosban egy 3 szobas ket szintes 100nm koruli garazsos sorhaz hazikot kis kertecskevel. Licitalni kell az arra, kinek mennyit er meg a vevojeloltek kozul. Hat ok 232kGBP-nel estek ki a licitbol, mert a 40kGBP beugro kezdojuk melle ennyi max hitelt tudtak volna bevallalni 30 evre, azt is havi 1100GBP-vel kohogve.
    Neztem kb igy: :Y
    Masik irja neki erre, hogy aaa az a 240kGBP egy 3 szobasert az nem is draga, anyjeknak van London-ban egy studiolakasa, az 500kGBP-t er, de fel kene ujitani az epuletet is amiben van, meg a lakast is mar.
    Mindjart eszembe is jutott ez a ket kero (4-4.5M AUD):
    19 binda place
    15 queen anne court
    :R

    Na meg a kocsi KGFB biztositas is, egyik ott orult maganak hogy 1.4-s 13 eves PGT-jenek mar csak 1100GBP az eves biztositasa London-ban, mert tavaj meg 1800GBP volt ugyanez.
    En meg beirtam neki, hogy nekem meg hengöri fovarosaban ez 60GBP. Kb lefagytak, mert 400GBP alatt a "videkiek"-nek sem volt 30 ev kozeli vagy feletti eletkorral se

    [ Szerkesztve ]

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák