- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #61849 üzenetére
Itt nem szeretik a fiúk a PD elemes dejzelt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz hurenzon #61853 üzenetére
Mert drága bele az a PD elem amit cserél kell általában. De majd felvilágosítanak, mert én tök sötét vagyok ezekhez. Én a nagyköccenti szívó benzin párti vagyok.... egyedül a totyikban
De segítenek a srácok, elmagyarázzák, hogy mi, hogyan"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hurenzon
senior tag
de nehéz használt autót venni
-
hurenzon
senior tag
Valaki tud valami véleményt mondani ezekről a MAZDA 6 autókról?
-
runner 125
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #61862 üzenetére
A konklúzió az hogy mindenkinek mást jelent a "szeretett kisautóm"
Amúgy én sem mentem volna el megnézni.
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
"negatívumok
- minden tuning lámpa vagy repedt, vagy párás, vagy bemattult. Egyik első lámpán van egy kábelkötegelő is rögzítés gyanánt, másik szélvédőragasztóval tömítve jó vastagon.
- gyári festés sehol sincs, rozsda itt-ott
- hűtőfolyadék folyik valahol
- egyik gátló elfosta magát
- herélt 60-as kipuff rendszer végig, alapjáraton is ordít mint állat.
- klíma csövezés van benne, klímahűtő és kompresszor nincs.
- óra szerint 218e km van benne, gyűrűzni kellett, füstölt és ette az olajat
- az állapota tipikus az a nem tudsz úgy ránézni hogy ne láss rajta vmi hibát"Értem én persze, de ezeket a hirdetés belinkelése után ki mertem volna jelenteni.
..ezért nem értettem a csalódottság okát."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #61869 üzenetére
"de ezeket a hirdetés belinkelése után ki mertem volna jelenteni."
Na látod, havernak ehhez el kellett menni és élőben látni. Nem vagyunk egyformák.
Balupapa: simán hihető
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
dragonfx
veterán
válasz Laraxior #61783 üzenetére
ja hogy az auto volt 9 éves nem te.
milyne auto ez?
kiváncis vagyok melyik szervíz ennyire lehuzos az az olaj meg a gyertya nekem is szemet szurt.ja nem te fizetted csak megkaptad bizonyitéknak értem...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fenergie84
addikt
Valaki nem tudna infóval szolgálni, vagy egy oldalt linkelni, hogy a Toyota motorok milyen vezérlésűek?
Erősen gondolkozom egy Corolla Verso 1.8 vvti-ben, de nem tudom milyen.
Tudom, h már egy ideje ide járok, de még mindig nincs meg az igazi...na... -
neduddki
nagyúr
válasz fenergie84 #61876 üzenetére
HI!
keress vissza: cov es zz a kereroszavak es megtanalsod azt is mikrotlszbad venni
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz fenergie84 #61878 üzenetére
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz fenergie84 #61880 üzenetére
HI!
akkor marad a zz es a cov r1
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz fenergie84 #61882 üzenetére
HI!
amugy lancos ha mar kerdes vot, aceltokes de haklis az rendes olajra es cserere
udv
neduddki
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Laraxior
titán
válasz hobizoli #61884 üzenetére
Ez tényleg rat style
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MunezXBK
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #61886 üzenetére
Fasza.... rakhatom vissza a katalizatorokat -.-
-
-v-
addikt
válasz Laraxior #61781 üzenetére
Hát ez se sokkal jobb:
Menyit ér a szervizkönyv(#61886) MunezXBK: óriási..és ez vajon mit jelent, nem igazán értem ott helyben mit ellenőriznek.. hoznak kütyüt és rádugják a kipufogómra?
Itt kint van az ellenőrzések helye...
kérdés mennyire pontos ez, mert ha annyira mint a trafi tervezet akkor )[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz DeFranco #61893 üzenetére
1. beírod a rendszámot, 2. kitöltöd a biztonsági kódot, 3. a Vyhladat-ra kattintasz.
Ha nincs találat, akkor ezzel a rendszámmal még nem volt vizsgán az autó. Itt járások szerint vannak a redszámok, ha eladodod a verdát más járásba, új rendszámot kap.
Innen meg lehet nézni a vin számot, ha behozott autó, akkor ez eredetiség vizsgáról vannak képek, meg rétegvastagság mérés, de az egy mások weboldalon.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #61893 üzenetére
HI!
akin van az hasznaja is Kiksigek meg gyikok nem kullancsok:- )))
alapjarat:
CO [V/V%] .3 .18
CH [ppm] - 88emelt:
CO [V/V%] .2 .03
CH [ppm] - 106
lambda .97-1.03/.97-1.03 .998/.999udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #61898 üzenetére
HI!
bocs lemaradt az elso szmaoszlop a hat\ertek a masodik amert ertek
amugy jopofak voltak aszongy a fiatlabb srac hogy de mugye tudom ha bug van berendelenk, mondom ha bug van akkor jo ha tudom es csinaltaotm meg meg egybul es rendelhetnek, asztan megdicsertek hogy nagyon rendben van:- )udv
neduddki
-
Qru
MODERÁTOR
Az Üllői úton jöttem le a Hungária felett átívelő felüljáróról a reptér felé. Ott végig 60-as tábla van, ugye?
Későn vettem észre a trafit.#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest