Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fernet

    senior tag

    Sziasztok!

    Hosszas tanakodás után úgy döntöttem, hogy új Ford Fiestát veszek. 90%-ban városi használatra, egy gyerekkel nekünk megfelel. Több márkakereskedés és alkudozás után sikerült egy ezüst 1,25-ös benzines 60kW-os autót kiválasztani, stílus és kontroll csomaggal. Két hetet kellett rá várni, végül megérkezett. Nagyon tetszik, 5 év garancia van rá, az első új autóm. Múlt hét szombaton hoztam el, egy 12 éves Fiat Bravat váltott le.

    Viszont lenne hozzátok egy kérdésem:

    A csomagtartó ajtajában van egy kis differencia a két oldal között. Ha az alsó íven végighúzom az ujjamat, balról jobbra haladva jobb oldalt már befér az ujjam a résbe, bal oldalt nem. Pár milliméter, de új autónál talán nem illene ilyen problémának lennie. A másik, hogy bal oldalon a hátsó lámpa búrája nincs teljesen egy síkban a karosszériával, míg ez a jobb oldalon síkban van. Itt is csak 1-2 mm eltérésről van szó, de nem tűnik normálisnak. Vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim és ma már ilyen dolgok elfogadottnak számítanak?

    Holnap csinálok képeket, hogy lássátok is miről beszélek.

    Azon gondolkodtam, hogy egy karosszérialakatoshoz elviszem az autót, hogy nézze már át, ő mégiscsak szakmai szemmel látja ezeket a dolgokat, a ford kereskedésben gondolom legyintenének erre...
    Nektek mi erről a véleményetek?

    Van egy mobillal készített képem még átadás előttről (még rendszám sem volt rajta), de csinálok holnap frisset:
    [Kép]

Új hozzászólás Aktív témák