Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mustang08

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz kisza25 #222060 üzenetére

    Már beléptem :) A 3,5 csak egy irányszám, 4,2-ig nézegetek, de amikor már 4,7-5,5-ért hirdetnek ilyen kocsit, akkor azt már nagyon meredeknek érzem.
    Az 5 ajtós sajnos kicsi lenne, vagy legalábbis erősen kompromisszumos, és ha már egyszer veszek, akkor legyen jó nagy :)

    szebe:
    Focus III-at , Astra K-t , Honda Civic IX Tourert nézegettem, de nem tudom ezekben mennyivel nagyobb a szopó faktor, mint a Tipónál. Mindenhol olyat keresek amiben nincs turbó, se kettőstömegű, de 5-8 évvel idősebbek mint a Tipó, és nem tudom, hogy pl. a 9-es Civic van-e olyan megbízható, mint az én régi 7-esem volt, vagy abban is már rakoncátlankodik az elektronika.
    Skoda Octavia, Auris, meg valamelyest a K Astra is olyan, hogy van bennem egy nem engedhetem meg érzés, hogy ezek már túl komplex autók.
    1 év alatt 1,7 milliót öntöttem a Saab-ra, és lehet már soha nem lenne baja, de már elment a bizalmam az autóval szemben, és már szeretnék egy olyan autót, ami nem fog hibakódokkal bombázni, és egy átlagos szerelő se hajt el vele.

Új hozzászólás Aktív témák