Új hozzászólás Aktív témák

• Yiggdrasil

aktív tag

válasz Doki16 #198687 üzenetére

Azért ennyi, mert egy családi barátnak említette faterom, hogy tervezünk autót venni, és mondta, hogy ő úgyis vesz újat nemsokára, és csak nekünk nagyon jelképes összegért odaadná, különben beadja a kereskedésbe ahonnan az újat veszi majd. Én kicsit fázom azért a francia autótól (Peugeot-tal szoptam rengeteget az elmúlt 3 évben, mondjuk előtte 10 évig boldogan használtuk), meg a kombi vs 1.6 benzines motortól is tartok kicsit, de tényleg nagyon szép az autó, meg nyilván nagyon jó vétel lenne (1.6 millió körül láttam hahun ilyeneket), ezt talán hosszabb időre meg is tudnánk tartani a kora meg az állapota miatt (Peugeot-ot is 10+ éve használjuk, nem gyakran váltunk autót, csak ha nagyon muszáj).

Na igen, ott én is azzal kezdeném, hogy vissza gyárira, a sok vackot meg eladni belőle, csak tetszett a magas felszereltség meg a szép bőr belső.

Auditól én is félek, hiába dicséri a szerelő ismerős, azért mindenki azt javasolja, hogy ha van más opció, akkor mi ne dízelezzünk, hiába jó az a cr tdi motor ami benne van.

dj89:
    A Prius nagyon beragadt, mióta próbáltam a sógorom 3-asát, valszeg később egy olyan lesz ami leváltja a 307-est (csak ott konkrétan megkell várni, hogy menthetetlen legyen), P2-es is tetszik, csak ahogy nézem a szebbek inkább 1,7-2 millió körül mozognak, és most az 1.5 + átírás + szervíz is elég fájdalmas befektetést jelent.

Új hozzászólás Aktív témák