Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Yiggdrasil #197087 üzenetére

    Nem. Rohadt drágák a Suzukik ahhoz képest amit nyújtanak/román/koreai/francia konkorensekhez képest. Tudom, minden drága.
    De egy Sandero meg egy Swift próbakör után nem kell 2000 karaktert írniberről...
    Vitarák 6 misiért? Baszki, ez a mai legalja az autóknak, már a Daciák js feljebb léptek. 4,15ért is úgy voltam vele 100x inkább egy S-Cross 4,35-ért, az ér is annyit. Egy olcsó igénytelen autóba került egy drága hajtáslánc, meg biztosítást építettek az árába, és másfélszer annyiba kerül. Írtam már a Vitaráról, nem teszem megint, de 10 és 20 év közötti megoldásokkal van teli, meg olyanokkal, amit sehol se láttam (egy részét egyes Swiftben, pl a műanyag csomagtérburkolatot).
    Szerencsére(?) az emberek nagyja semennyire nem ért az autókhoz, tehát az árukat jól tartják viszont.

    Swift mellé nézz Cliot, hasonlóra jön ki, de minőségben jobb érzetre tuti, utas és élhető csomagtér is. Sztem nem egy liga, de kb egy árban vannak mégis. Qinkli hype videója mell3 az autonavigátoros fapad Clios videót is érdemes megnézni (de nem azt venném, hanem az ezres 90 lovas MPI befecskendezéses turbóst).

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák