Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    Sziasztok!
    Feleségemnek van jogosítványa, de gyakorlatilag nem tud vezetni :U
    Milyen autót kéne venni neki? Tudom, semmilyet, de változik a munkám és nem fogok ráérni ha heti 1-2 alkalommal vmi miatt kocsikázni kéne.
    Cél, hogy ne fájjon anyagilag a javítása ha lezúzza (úgyis lefogja), közben pedig legyen biztonságos, mert a kisbabával fog mászkálni... Minden csak BP-en belül történne, sztem még M0-asra se kéne soha rámennie. Elektromos nem játszik, panelban élünk, nem fogunk töltőt vadászni. Tudom, lehetne BKV-zni, de covid miatt biztos nem, meg úgy kisgyerekkel úgy amúgy sem.
    Mivel olyan szinten bénán vezet, hogy amikor mellette ültem még a felfestést sem volt képes követni kanyarodás közben (igazából nem értem hogyan lett jogsija), és az előbbi dolgot már 4 alkalmas "újraoktatás" után produkálta többször is, szóval kb. a minél olcsóbban minél biztonságosabbat és olcsón javítható verzióban, ez lenne a cél, az meg kb. alap, hogy automata, nem várok csodát, hogy váltani is tudjon...

    A terv megvalósítására a mostani kb. 6m Ft értékű családi autót tervezném eladni, és helyette egy olcsóbb (és olcsóbban fenntartható) családi autót vennék magamnak, úgyhogy így első blikkre 4misi menne az új olcsóbb családi autóra és max 2 misi a lezúziuszra (igazából ennyit is sajnálok rá... szegény autó...).

    Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák