Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz Vapor #188372 üzenetére

    Erre amit leírtál nagyon jó választás tud lenni a Golf GTE. 2x8 km-t lazán bírni fogja. Még 5 éves korukban is elmennek legalább 35 km-t. De mentem már vele 41-et is. Ha tudod tölteni akkor abszolút tudom ajánlani. Városban verhetetlen jelenleg a villany. A hosszú pályázást is nagyon jól bírj, mert erős és nyomatékos. Jól sikerült a hangszigetelés is. Én 140-el szoktam vele pályázni és nem zavaró a hang. Hibridként nem éri meg használni egyáltalán. Arra a Toyota HSD a legjobb amiket te is írtál.
    A CT200h és az Auris ugyanaz csak a csomagolás más. Az IS300h nagyobb motor erősebb, jobban gyorsul, jó anyagminőség, szép dögös kocsi. De mindegyik E-CVT, tehát nagy élményt nem fog adni, de a legmegbízhatóbb autók egyébként :)

    Ahogy Qru írta Volvora nézz rá. Nem sokkal nagyobb a Golfnál, de AWD és bazi erős. Szuper dízel motor és nagyon jó automata. Cserébe villanymotorral nem áll olyan jól mint a Golf. Meg az padlóra indítja a motort. Átlagos Phevek közül a Golfban van jó erős elektromos motor. (110LE és 330Nm)

    Ha tudsz tölteni vedd a plugint, de előbb ezt fixáld le. Töltés nélkül csak a sok holt súlyt cipeled. Sima hibridben csak Toyota :) IS300 azért ott van a szeren, az volt a másik kiszemeltem a GTE mellett, de mivel tudok tölteni ezért nem volt kérdés.

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák