Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz AMD Power #186044 üzenetére

    Ez akkor nyomná be az árakat ha a termelés tovább ment volna. A gyártók viszont tanultak 2008ból amikor a termelés tovább ment és komoly diszkontal, veszteséggel kellett a készelteket eladni. Most leállították a termelést is, nem termelnek raktárra. Sött sokan úgy is leállítottáka termelést, hogy 5-10hónapos várolisták vannak.

    De árak ország specifikusak is. KEU, MOon is EUR ára elszállt. Az használt és új árnál is meg fog jelenni. Használtnál kereslet állítólag beesett sött sokan el akarják adni a 2.autót. De import ami a használt túlnyomó része volt kb megállt.

    Innen sztem max az tud tippelni a hogy alakulnak az árakra aki ebből él 10éve... de még ő se biztos eltalálja.

    szerk: Pár emberrel kontaktban vagyok autóiparból, rendelések 70-80-90%át mondták le 4hete. 4hete kölcsönzötteket kb mindenhol elküldték több ezer! embert. Maradék 50%nak kiosztottak 2+hét szabit majd 2hét után a másik felének is 2hét szabit, de így is sakkoznak/malmoznak bent. KKVk de multik is nagyon várták a Kurzarbeitot kijött baromi nagy csalódás lett most már az állandóakat fogják elküldeni vagy fizetés nélküli szabira megkérni...
    A +ív, hogy ha jól értem már készünek, hogy újra indulnak 20-30-40%os kapacitáskihasználtsággal.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák