-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
Hali! Használt autó vásárlás lesz a családban. Egy viszonylag alacsonyan fenntartható, megbízható autót keresünk, amiben van hely pakolni, 5 személyes minimum. A keret maximum minden papírmunkával, átírással, alap ráköltésekkel stb. 3 millió ft. (szóval a hirdetett autó kb 2,5 millióra gondoltunk). VW Caddy-re gondoltunk. Találtunk egy 320 ezer km-es 2017-es évjáratút, illetve egy 220 ezer km-es 2012-es évjáratút. Ez az autó mennyire megbízható és mennyire felelne meg a fent leírtaknak? Esetleg tudnátok ajánlani még több típust?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
AMD Power
titán
Csinaltam a netrisk.hu egy kalkulaciot uj autora. Egy 2.6 millas Daciara volt kot+cas 70e Ft egy evre. Egy Suzuki Swiftre 3.2 milla mar 110e eves szinten ugyan ez. Letezhet ilyen kicsi ar kulonbsegnel ekkora difi?
-
őstag
-
kisza25
félisten
válasz AMD Power #183764 üzenetére
Nagyjából leírtam, most 14500km van benne, én nagyon megszerettem, rosszat nem tudok rá mondani, kíváncsi lennék az 1,4t-re, csak az én felhasználasomal kinyírnám hamar
Luck Dragon: meg előztél[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
-
kisza25
félisten
válasz Luck Dragon #183769 üzenetére
A sedan az olcsósított változat, nem véletlen olcsóbb 200eFt-al, mint az 5 ajtós (keleti piac, nyugati piac)
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz Luck Dragon #183771 üzenetére
Régen sem volt belőle 1,4t? Nem is figyeltem.
-
-
kisza25
félisten
válasz Luck Dragon #183773 üzenetére
Nem tudta már az euro 6d tempet sem
AMD Power: alapból az 5 ajtós a nyugati piacra nyitott magasabb felszereltséggel, korábban nem is volt belőle pop, addig a 4 ajtóst nézegettem, mert az 3,49M volt, az 5 ajtós meg 4M indult, aztán bedobták a 3,59M árat akkor rárepültem, pár nekem kellő extrával lett 3,775M az most 4,15M lett volna[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Halihó!
Autó után nézelődöm majd a következő paraméterekkel:
- használt
- döntő többségben 1-2 km-re rohangálásra lenne használva, naponta többször is
- 2-3 havonta kb. 150km oda-vissza megtétele
- évben egyszer kb. 600km oda-vissza megtétele
- klíma, szervó legyen + előny az elektromos ablak mindenholA fenti paraméterekkel melyik a legolcsóbb használt autó, ami még ajánlható? Az árról csak ennyit.
Köszönöm, ha valakinek van tippje.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #183778 üzenetére
Mondjuk 600km-re nem szívesen mennék el egy papír swiftel, de árat nem írt és valóban az a legolcsóbb
-
-
rbalint88
addikt
válasz AssAssynn #183776 üzenetére
Varosra mar csak a kenyelem miatt is automatat vennek, ehhez kapcsolodo bulletproof technika, ami birja a varosozast, prius2 neven lesz megtalalhato. Palyan is lehet menni vele, de nem te leszel a belso sav kiralya. 1,5M-tol indulnak, lehet erdemes lemenni 2M-ig is, hogy jo allapotu nem extaxit vegyel.
persze mukodik a “barmi, amin van ket ev muszaki” elv is, de egyreszt papirautoval nem szivesen mennek hosszabb utakat, masreszt ha belefer a koltsegvetesbe, megerheti a kenyelmi felarat. -
batai15
félisten
Sziasztok! Még mindig keresgélek , viszont le tisztult a kép és meg van a kiszemelt.
[link]
Itt van tőlem ,kb 1kmre voltam már meg nézni , szép állapotban van , mentem is vele szépen vált ,szép hangja van . Elvileg ez egy nagyon megbízható kombo váltó és motor szinten is ,sokat jártam utána a dsgnek , vannak viszonylag olcsó források alkatrész ügyében .
Peugeot sajnos úgy néz ki egy évet bírt az új híddal ,nagyon nincs kedvem megint azt csináltatni .
Viszont tok véletlenül találtam ezt az autót .
[link]
Le kértem , legalábbis mióta az országban van nem volt tekerve , elég keves a km ,3. Gazdas és a története is stimmel .
2 évvel öregebb mint a golf és 800 ezerrel rövidebb .
Szintén van benne automata,tempomat ülés az fűtés ami kívánatossá teszi .
Azért a különbözetből sokat lehet rajta javítani . Még egy két betegsége ellenére is . Ezen a képen látok valami folytast amúgy.
Ugye alapvetően én elégedett vagyok a márkával , valamiért mégsem érzem racionális döntésnek . Annyi hogy sogor Gödöllőn van neki is 407je van , rá néz ha úgy van . Szóval mit mondtok ?
-
kisza25
félisten
-
batai15
félisten
Most beszéltem a tulaj volt pasijaval , akinek szerelő műhelye van . Azt mondja hogy 127ezernel osszes olaj váltó olaj stb volt cserélve . 100ezer volt bele a központi kijelző. Azért vette meg ezt a csajnak mert jó nevű családból származott a kocsi ,és valóban jó volt. A haslemezt úgy hagyta el hogy pályán ment aztán fel csapott valamit.
Kérdeztem ha úgy van át nézik e S kocsit ,azt mondja 2 hetes előjegyzés van ,de ha úgy van valahogy meg oldja.[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Gombinyó #183793 üzenetére
Sokakban él a hit, hogy a nők és 85 éves papók (ugye a másik sláger a nyugdíjas házaspár) nem nyomják padlóig. Pedig de, csak ők parkoláskor.
Automatánál nem oszt, nem szoroz. Manuálist csak akkor vennék női tulajtól miután beültem mellé egy 20 perces városi furikázásra ami érint egy Tesco parkolót legalább. (Hű, mit fogok én ezért kapni... )
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
őstag
válasz batai15 #183783 üzenetére
nálunk volt iylen a családban, csak 2011-es talán és az 1.6 os dízellel
kb ennyi km nél adtuk el, mint amennyivel most vennéd
dpf-et kellett ujra folyadékozni (vagy mi) márkaszervizben, az 100k körül volt, illetve télen furcsán nehezen járt a váltó már újkorától fogva, amíg be nem melegedett
nekem még észrevételem hogy nagy autónak tűnik optikailag, de olyan fura elnyújtott az egész, talán még egy golf is tágasabb nála belül, főleg az újabbak
ezeket leszámítva jó autó és simán elvolt 5-7 liter dízellel használattól függőencryptot minden termékemért elfogadom
-
vzsryl
nagyúr
válasz máyköl #183791 üzenetére
Általában belül szebb, illatosabb, viszont a műszaki alapok, pl. motor, váltó, kuplung, gumik stb. rosszabb állapotnak örvendenek a hölgy tulajoknál. Ez csak sima általánosítás, ami néha igaz. Én is ebbe futottam bele. Belül olyan volt a 12 éves autó, mintha akkor gurult volna le a gyártósorrol, csak az illata volt sokkal kellemesebb, viszont a motor ette az olajat, a kuplung kemény volt mint egy Zsiguliban, a gumi pedig valami gagyi Laufenn típus volt, ami nagyobb tempónál alig akart az úton maradni (Ventus Prime megoldotta).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest