Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz molnarpeter #183503 üzenetére

    Engem abszolúte meggyőzött a srác és szívesen ajánlom másnak is. Prius közösségben rengeteg kocsi származik tőle - s mindenki elégedett vele! - csupa jó gépet, jó áron biztosított a vevői számára. Amikor érdeklődtem ott, akkor rengeteg elégedett vevő talált meg, mind ott, mind privátban.

    Végeredményképpen könnyen meglehet, hogy tőle veszem majd meg - abban a kategóriában amit kinéztem (Prius P3, 160 E-220E km, jól felszerelt) több százezres megtakarítás átírással mindennel... s egy garantált minőség, egy jól szervizelt megbízható gép lesz a 'jutalom'.

    Ami hátrány, A, ő hozza haza, de akkor a díját ki kell fizetni, B, gyűjtőkamion (kedvezőtbb), C, ami talán jobb megoldás: Te is hazahozhatod (ha kimennél érte) kapsz ideiglenes holland, erre a célra szánt rendszámot, minden papírt elintéz... ennek a legalacsonyabb a ktg-e) Minden megoldás a magyarországi árak alatt jöhet ki, egy szépen szervizelt Prius-val.

    Minél többet olvasok a Priusokról egyébként, annál inkább beleszerelmesedek (ahogy korábban írtam nálam sűrűek a városon belüli mozgások, a 20-40 km-ek, töltésre lesz szerintem lehetőségem, vezetési szokásaimnak megfelel... s nekem tényleg csak annyi szükséges, hogy egy megfelelő belső komfortú kocsi, ami biztonságosan, stabilan, költséghatékonyan eljuttat A-ból B-be).

    Nekem azt hiszem végleg eldőlt Prius lesz a vége. Gyűjtögetés elindult, de ~2 hónap múlva lesz a vásárlás :) Sokat olvasva ledöbbentett, hogy még a 3-400E km-s taxisokat is milyen hűen szolgálták ezek a jószágok :)

    (#183503) molnarpeter, egyébként köszönöm neked a privát ajánlást is, felkeltette az érdeklődésemet, de inkább a fenti szempontoknál fogok maradni :)

    Akit még rajta kívül erősen javasol a Prius közösségben mindenki:

    Juhász Jenő, Elit autó:
    [link]

    Minden apróbetűs turpiságát ismeri a priusoknak, ha nem nála veszed meg, de Bp környékén célszerű hozzá vinni egy átvizsgálásra... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák