Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nestor16

    senior tag

    Sziasztok.

    Miskolc környékén (mivel már a mostani le lett foglalózva) keresünk 2 autót. Távolabb akkor mennénk, ha már láttuk a típust és jó vételnek tűnik. Az egyik autó az enyém lesz, a másik édesanyámé. Max 500e illetve ~600e-t szánunk rá. Elolvastam már a totalcar-os cikkeket. 300, 600-ért megvehető autók. Nekem első autó lenne.
    Legyen autó formája, aránylag nagy és kényelmes (4-5 ajtós). Bp-Miskolc távot szeretném, ha megtenné párszor, 1-2 havonta (lehet Oszkároznék is). (Pár extra sem ártana: deréktámasz, vonóhorog - tudnék egy sátras kemping cuccot vontatni vele). Amik tetszenek: ALFA ROMEO 146, HONDA ACCORD , MAZDA 323 (F), MAZDA 626 (kombi), ferdehátú, GOLF II/III, MITSUBISHI Lancer/Carisma, PEUGEOT 306 - legutóbb ez tetszett meg :)

    Gondolom nem egyszerű a helyzetünk, de járok fel Pestre is, ott is lesz lehetőségem tapasztalatot szerezni mielőtt nekiindulnánk a nagyvilágnak. Opel Astra-t kihagynánk, jó volt, szép volt, de ette az olajat az ECOTECH motor, esetleg Vectra, . Alapvetően nem sürgős, de egy autó kéne, hogy el tudjunk menni a másikért. :)

    Anyámnak közepes, klíma. Citroen Xsara, Hyundai Accent, szintén Mazda F, Nissan Almera/Primera szintén, Renault Thalia/Megane, Fabia.

    Kérdés, hogy melyiket tudnátok ajánlani és melyiket egyáltalán nem (drága fenntarthatóság stb. miatt)? Kérdés, hogy szervizelni tudnánk-e ezeket Miskolcon avagy vannak-e korrekt szervizesek?

    Kérés még, hogy egy kicsit bele kéne tanulni, látni műszakilag is. Van kifejezetten kezdőknek cikk?
    Esetleg a ritkább típusokból nem ártana egy megkíméltet is látni, hogy legyen mihez hasonlítani, ahogy írták is. :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Dávid

Új hozzászólás Aktív témák