Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kalmanchris

    tag

    Egy kis érdekesség:
    Haver autót akar venni, megkért segítsek neki. Ajánlotam is neki egyet. Adott típust és kivitelt tekintve a legdrágább hahun.
    Ok. Segítsek neki megnézni. Jó. Hírdetésben röviden ez szerepel: " gyári fényezés, rozsdamentes, teljesen száraz motortér, szerkezetileg tökéletes, olajat vizet nem eszi, az autó hosszú távra lett tervezve így nagyon vigyáztak rá mindent megkapott, csak most van cégautó, ezért eladó. 150 ezer km-el van hírdetve...
    Egyeztettünk időpontot, elmentünk megnézni.
    Tulaj ott sincs, csak az apuja.
    Kaszni. Apróbb horpadások, ok hisz 15 éves. Jobbos ajtón egy hupli belülről kifelé, fény lepattanva. Jobb első lámpa alatt lóg a lökös.
    Motor. Servo nyomásérzékelőnél úgy engedi az olajat hogy még a váltót is telibe taknyolta már.
    Belső. Apunak a kőműves cuccai mindenütt. Csomiban és a hátsó lábtérben is szerszámok. A kárpitok porosak. Jobb egy nem csúszik előre, hátra alig lehet beszállni (coupe). Kormány utólagosan bőrözve és sz.rrá kopva. Bal első ajtó ablakszigetelés felső része szigszalagozva. Mindegy, próbakör. Kuplung az utolsó fél centin fog, alig tudok elindulni.
    50km/h-tól erősödő kerékcsapágy hang. B oszlop felső része mindkét oldalon ilyesztően zörög. Egyebek ok. Havernak mondom mennyit kell kapásból rákölteni és én kb az irányár (550 ezer) 60-70% át látom reálisnak.
    Telefon tulajnak, problémák elsorolva, válasz: ezen problémák kb fele neki újak. Ajánlatot megteszi haver (400), kiröhögte és közölte hogy enged 20 ezer forintot és odaadja a rozsdás tetöcsomit. Sok szerencsét kívántunk az eladáshoz.

Új hozzászólás Aktív témák