Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék összerakni, mindent az elejéről. A keret nem tudom, amennyi kijön, nincs meghatározva, én úgy kb mindenre egy tizest gondoltam,vagyis alkatrészenként, így látatlanba. ( alaplap, proci, videókártya,ram,táp, )
Azt hiszem az építkezést az alapoknál kell kezdeni, vagyis, alaplapnál. Segítsetek nekem ...
Nem tudom, talán, nem felesleges dolog, ha legalább az alaplapon van némi extra, gondolok itt, usb3 -as csatolóra, ilyesmik. Minél több sata, manapság már azt hiszem az az alap, ' ide ' helyett már. Még talán annyi, hogy AMD-s legyen, olcsóbb kategóriákba szerintem inkább ezt a porcesszort szokták ajánlani.Konfig pedig: internet, irodai programok, HD filmek s egyáltalán, ne döcögjön rajta a windows. Továbbá másolás közbe még azért lehessen netezni stb Nem játék gép lesz.
A vinyóra van pár ötletem, ár-értékben talán egy 500 gigás rendszer vinyó elég lesz, mert van egy usb-s külső vinyó is.
Aki esetleg, tud segíteni egy teljes konfig összerakásába is, az kérem írjon nekem üzit, örömmel fogadom.
Köszönöm szépen -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
csak kiváncsiságból megkérdezem, ki mit mond erre akonfigra Több szem többet lát alapon.
FSP HEXA 400W tápegység 24 hó gar.
asrock b75 pro3-m
Intel Pentium G2030 processzor 36 hó gar.
Kingmax 4GB DDR3 1333MHz memória 36 hó gar.
Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez 24 hó gar
köszike -
Sterilzona
senior tag
-
Sterilzona
senior tag
Nah ...
hasonló van épülőbe nekem is, ill. tök ugyanez.
Viszont egy régi ház lesz, megnem mondom milyen, nagy ház, ügye jó lesz az is ?
Ezen az alaplapon van még ide csatlakozó ? Van egy régi dvd rom, még úgy ahogy működik, de ez még idés. Vagy, van valami tényleg lehető legolcsóbb és legjobb dvd rom ill. dvd iró ? -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
alap gépbe 4 giga ram vagy 2x2 giga ram, vagy 4 giga ram és majd megint 4 giga esetleg később kövi hónapba ? Hogy jobb ? 64 bites rendszer lesz sztem, és az meg már kezeli a 4 giga feletti ramokat.
köszi -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok!
Csak kiváncsiságból, nagyon érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a konfigról. Nem mostani ...
AMD Athlon II X4 645
Asrock M378D
Asus HD 7750
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest