Hirdetés
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- ASUS ROG Ally
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Kettő közül a Tomahawk.
Attól mert neked nem tetszik a bios még más simán használja 5ghz-n a prociját ( már ha olyan példány) benne és elég erős kijelentés az 1ft-os jelző, max neked nem fekszik
Tuning kérdéseket a Coffee lake vagy a Tuning kezdőknek topickba pls, de pl a Coffee Lake összefoglalójában van leírás is.
Az 5ghz az a kategória ami vagy összejön vagy nem. Van akinek alacsony feszen megvan és van jópár példány ami a 4.8 allcore-ért is vért izzad, de mint említettem ez példány függő.[ Szerkesztve ]
-
nightvison
tag
Én a helyedben inkább msi és aourus lapokat néznék
Egyébként meg biztos, hogy viszi a nagyobb MHz-et csak oc módban legtöbb lapon így van, de nem nagy kunszt[ Szerkesztve ]
Cuccaim: http://hardverapro.hu/tag/nightvison Logout: https://logout.hu/blog/nightvison/index.html
-
Milka 78
nagyúr
Most olvasgattam az Asrock 970m-ről...ezt inkább ne A helyedben megállnék a lap projektel és vennék egy rendes atx házat (13-15 k),majd bele egy normális atx méretű lapot.Ezek a mATX lapok alapfeszes tuningra jók,eseteg kis fesz,de kb 4.2-4.3 a vége.
-
Milka 78
nagyúr
Pedig nagyon nem fogsz találni AM3+ mATX lapot.Én Asus M5A78L-M/USB3-at (nem az le változat,az butított) használok majd 3 éve,volt benne FX is.Stabil megbízható,faék egyszerűségű (ohne uefi csak egyszerű bios van) deszka tele Sata2-es csatival.
140w-ig támogatja a procikat,de ez nem egy tuning lap,csak módjával a feszeléssel.Hozzáteszem ettől csak rosszabb mATX AM3+-os lapjaim voltak.
Esetleg az Asrock 970m Pro3,amin van egy kis fet hűtés,uefi ellenben sata3-as (nem értem mi is a baj ezzel). -
thomeef
őstag
Minőségi kondik, normális hűtőbordák stb., vagyis ne a legolcsóbb 10k-s lapot DE! Sajnos jó lapot jó áron aprón nagyon nehéz találni. Az eladók nagy része 1000ft akarja olcsóbban eladni a lapját, mint amennyiért vette, garancia, minden nélkül. Kevés a jó deal sajnos. Így én inkább ha valamiből akkor alaplapból csak újat veszek. Ki lehet fogni, csak nem egyszerű.
(#75681) bluyoo Jah, de nem ez a jellemző sajnos, Attól hogy valaki nem tuningol (sok gyakorlati haszna nincsen, inkább megszokásból szokták az emberek, meg hobbiból), még ugyanúgy lehet igényes a gépére, sőt... Tuninglapot vegyen az, aki tuningolni akar, maradjunk annyiban. A megbízható eladót én is odaírtam. Az hogy milyen konfigból, milyen körülmények közül való az adott lap, könnyen lecsekkolható. Hirdetnek sokszor olyan tuninglapot, ami "csak tesztelgetésre" volt használva, kis utánajárással kiderül hogy 6-7k mhz-re húzott nitrogénezett tesztekre. Tudod kinek kell az.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest