- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
#42556672 #10305 üzenetére
És hogy? Mert nekem nem megy. Ugyanúgy requestet kell kérni a tanusítványhoz, vagy ki kell választani a capsmant manuálisan? (bár próbáltam mindkettőt) Figyelnie a bridge-en kell gondolom. (bár azt is próbáltam még wlan1-re is lőni) Nem?
(#10306) Lenry: Köszi, ezt pótoltam.
Meglátom holnap hogy teljesít.
MÁS: A topikban nem találtam hasonló problémát, de hátha valaki belefutott már abba, hogy a Netflix TLS hibákat dobál. A Vivaldi még csak-csak kiküzdi magából időnként, de a Firefox alatt kategorikusan megállunk a TLS handshakenél Windows és Linux alatt is. Okozhatja ezt az IPv6?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest