Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
Üdv!
Olyan mikrofont keresnék, aminek nagyon jó az érzékenysége, nagyon kicsi a belső zaja, és akár használhatom telefonnal (jack/ type-c usb, a teló egy Xiaomi note 10 lite).
A cél jó minőségű hangfelvétel, illetve decibelmérésre használnám (mechanikus zajok, pc ventik, alapzaj, ilyenek). Nem tudom, hogy a puska vagy a tér lenne a jobb, mert azt venné, ami előtte van, viszont alapzajhoz nem tudom, használható-e.
Van-e ilyen cucc, ami 10k körül van? Tudom,nem sok, de ennyi körül kellene a legjobb megoldás. Ha nincs, akkor mi a minimum?
Köszönöm.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Üdv!
Egyelőre még nem határoztam el magam, de érdekelne, hogy, kb 15k Ft-ig van-e olyan belépő mikrofon, amivel tudok szépen hangot rögzíteni, esetleg decibel mérésre is alkalmas? Amire használnám: pc ventilátorok (és egyéb hardverek) zaját mérném vele, illetve a hangprofiljukat rögzíteném (mert telefonnal lehetetlen tűrhető minőségben, hallhatóan, háttérzaj nélkül).
Szóval valami olyat keresnék, aminek minimális a háttérzaja, azt veszi, ami előtte van (nem az alsó szomszédot, vagy a kutyaugatást kintről, vagy a raidátorcső zaját), és ezért az árért a legjobb.
Tisztában vagyok vele, hogy amiket felsoroltam, azokhoz valószínű egy több százezres puskamikrofon és néma szoba lenne a legalkalmasabb, de én egy dobozba raknám, amit belülről zajnyelő szivaccsal bélelek, egyik oldalra menne a ventilátor, másikba a mikrofon, és számítógéppel mérnék hangerőt, vagy a szabadban, de szigorúan szemből venném a cuccot, illetve ha emellett a beszédhangot is szépen venné, az jó lenne.
Szóval van-e élhető kompromisszum, ami a 15k alatti decibelmérőket, és mobiltelefonokat szétalázza?Szakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest