- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Köszi!
Idén már nem vizsgázok, jövőre még eldöntöm, hogy megyek-e tovább, vagy elindulok Cisco vagy Oracle vonalon. -
deniro2
senior tag
Sziasztok!
Hétfőn lenyomtam a 291-es vizsgát (896 pont), tegnap pedig a Vistát (800 pont, erre nem tanultam), így tegnap óta én is MCSA vagyok.
-
deniro2
senior tag
Az alapján, amit olvasgatok éppen, úgy tünik, hogy működik a két oprendszeres megoldás. A sadikhov-on kérdezte valaki, hogy az xp mellé mit válasszon és a W7-et ajánlgatják neki.
Így viszont elég gyorsan összehozom az Mcsa-t, mert 290 megvan, hétfőn jön a W7, ami után a Vista nem lesz kihívás, a 70-291-et meg már nagyjából megtanultam a 290-nel együtt, szánok rá még 1-1,5 hetet és meglesz az is. -
deniro2
senior tag
Jaja, de ezt írja mindkettőnél: You may apply this exam toward either the elective requirement or the client operating systems requirement—not both.
Tehát lehet szabadon választott és oprendszer is, de értelemszerűen egyszerre csak az egyik. Mindkét oprendszer szerepel a szabadon választott és az oprendszer táblában is, így szerintem minden további nélkül megvalósítható, hogy Exams on client operating systems: Choose one-W7, Elective exam: Choose one-Vista. Más értelme nem lenne,, hogy berakták ide is, oda is. Szerintem.
Jó lenne, ha nem tévednék ebben, mert nincs nagy kedvem belekezdeni egy tök ismeretlen anyagba, legalábbis vizsga szinten. -
deniro2
senior tag
Köszi!
A Prometricen 29-én már passed volt a vizsgám státusza, azóta nem kaptam semmilyen e-mailt, ezért is kérdeztem, hogy mi a megszokott. Mindegy, elvileg 7 nap a hivatalos, ha hétfőn sem lesz semmi fejlemény, majd akkor panaszkodok -
deniro2
senior tag
Sziasztok! Beálltam én is a sorba egy 70-290-es vizsgával, amit 28-án sikerült abszolválnom.
Mivel ez az első mcp-m, nem tudom, hogy pillanatnyilag mennyi időt vesz igénybe, hogy a Microsoft feldolgozza a sikeres vizsga tényét. Mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt lesz elérhető az eredmény az oldalukon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Androidos tablet topic
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Hell is Us - Íme a hivatalos gépigény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest