Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigiMuki
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!
Teljesen nem értem a dolgot! Légyszi ha valaki tud valamilyen tanácsot adni, nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- RAM topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!