Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mano42

    aktív tag

    válasz hibavissza #58108 üzenetére

    kösz a választ, tehát a multi expo végülis amolyan régimódi kollázs (mikor véletlenül vagy akarattal ua a filmkockára fényképeztünk illetve ua a papírra vetitettünk két külön képkockát. ). Próbáltam, de nem győzött meg mert a végeredmény tényleg szellemképes lett. (a kanapén űlök én meg az áttetsző szellemem, hátborzongató :D )
    De mi történik, ha közben az alany nem mozdul és egymásra vetítem a három képet? (valahol olvastam, hogy ilyen módon a pana masinákkal jól lehet pl zajt szűrni, de sok értelmét nem látom mivel csak stacionáris képekkel lenne értelme, ott viszont nyugodtan használhatok hosszabb expót állványról kis isoval. Amugy is a multi shot korlátozza az iso tartományt 3200-ra, legalábbis ha egy kiinduló képet választasz menüből és arra vetíted rá a többit. )

    Vajon ezt nem-e lehet használni star-trailezésre, vagy teljesen elmossa a "szellem" csillagokat? (kipróbálnám ma este de sajna be van borulva, meg amugy is addigra már megint részeg leszek :C )

    Apropó, a G6-ban volt egy éjszakai fényképezés opció a kreatív stílusoknál amivel a gép 4 képet csinált magas isoval gyors egymásutánban, és a végeredméyn meg egy kevésbé zajos kép lett. (A GM1-ben is megvan. ) Ilyesmit láttam már valamelyik canon (talán 650-ben), de nem győzött meg a végeredmény sem ott sem a G6-nál, viszont a GX7-ben nem találok semmi hasonlót, ne is keressem tovább?

Új hozzászólás Aktív témák