- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
nemtom neked hogy jött be a g6, de szerintem nagyon jó univerzális kis váz. Azt hittem a wifit nem fogom használni, de a napokban sokat videóztam és telóról vezéreltem. A forgatós kijelző is nélkülözhetetlen volt, mint ahogy a különböző MF fókuszsegédek. Tehát nagyon tetszik! Már csak az ibis hiányzik belőle
-
titán
válasz MrChris #40443 üzenetére
Nyilván magnézium ötvözet, nem lehet tiszta elemi állpotú magnézium (több különböző oknál fogva sem). De a magnézium tartalmú alumínium ötvözetet nem hívjuk magnézium öntvénynek, azt alumínium öntvénynek hívjuk. Viszont létezik rengetegféle stabil magnézium ötvözet magas magnéziumtartalommal (80%+), ezeket hívjuk magnézium öntvényeknek. Teljesen más a kettő.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mercutio_
félisten
válasz ezisjo #40419 üzenetére
Gyártási szórásról hallottál ugye?
A 4/3-os kitobikhoz meg nem hasonlítanám, köztudott, hogy az Oly ezeket más gyártók kitobijainak színvonala fölé lőtte be.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
titán
Ezt határozottan nem pro váznak szánták, hanem belépő váznak. Bejelentéskor a szakmai oldalak alumínium öntvény vázat írtak, de akkor ez tipp volt. Ezek szerint a váz anyagán sem spórolt az Oly, a magnézium jobban bírja az esést, mint a kemény alumínium öntvények.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #40447 üzenetére
Úgy tűnik ez a kari kiesett, nem szereti a váz. Kell vennem egy másikat.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Studi
veterán
válasz ezisjo #40458 üzenetére
Azért félrevezető ilyen stílusban "lehúzni" a Pana objektívet, mert igazából semmivel nem gyengébb, mint más rendszerek olcsó alapobjektívjei. Sőt, igazából az általad hivatkozott 4/3-os Zuiko 14-42 se egy nagy durranás, mondjuk én egy 14-54-el a kezemben bátran mondhatom: az is "gyenge, mint a harmat".
Szóval maradjunk annyiban, hogy a Pana 14-42 is hozza egy átlag kitobi minőségét. Az Oly m4/3-os kitobikhoz képest kicsit kevésbé precíz a mozgása, és nagyobb, viszont van benne stabi, és adnak hozzá napellenzőt.
-
Marseille199
senior tag
-
Marseille199
senior tag
Ja még valami:
Előjött a régóta nem tapasztalt szopóág: Értem én, hogy D800, meg 36 megapixel, meg 70-200, meg nyitva sem rossz a cucc, csak a fókusz-kókusz pontatlan. Be lehet lőni, na de akkor is. Nem az én világom ez már :S
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
arn
félisten
No latom gondoskodtok rola, hogy legyen olcso hasznalt em10 kesobb
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
titán
Ha lesz csoportos rendelés, és lesz ennyi mintaboltban, akkor velem 3 kittel lehet számolni. Ez megütötte azt a szintet, ami már a haverokat se hagyja a seggükön.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz schawo #40468 üzenetére
Nincs, de szerintem egy e-mailt lehet megér a dolog, ha valaki jóban van vele (Lassú víz? ) hátha tud valami infót mennyi mozgásterük van a boltban egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
b.vr
őstag
válasz madgie #40469 üzenetére
"Elengednek nyolcezret, amennyiben mindenki megigényli a prémium tagságot "
(#40465) schawo: pedig de, általános esetben a világ így működik (kereslet-kínálat-ár) Van olyan hogy mennyiségi kedvezmény de az más nagyságrend (akkor léphet fel, ha már akkora a volumen hogy azon a kereskedő valamilyen más okból szerez hasznot) Persze a konkrét esetben majd attól függ, hogy az Oly Mintaboltnak mik az üzleti céljai (pl. ha a forgalomnövekedés neki eleve előny az anyacég felé, még ha ez darabonkénti profitcsökkenés árán történik is). Meg ha Ti amúgy is megvennétek, extra-kedvezmény nélkül is, akkor mindek adna extra kedvezményt? No mindegy, csak poén volt, szóval nem érdemes ezen hosszas mikroökonómiai fejtegetésekbe bonyolódni
[ Szerkesztve ]
"Oscar bácsi meg nem gyütt"
-
gorgo
őstag
válasz schawo #40467 üzenetére
"10 és akkor az már tényleg egy komoly szám". ezen most jót nevettem. Sztem azért nem kell ájuldozni, egy márkabolt ha nem tud kiszolgálni, nos, az is egy infó a magyar piac erejéről...! Illetve sejtéseik nekik is vannak, csak kapnak infót, hogy mennyire fogy a cucc olyan helyeken ahol kicsit korábban boltokba került...
Amúgy az a 8 az most 8. Nyugtával dicsérd a napot, majd amikor perkálni kell, akkor mennyi lesz?[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
madgie
titán
Nekem homályos ez a Prémium tagsági, most akkor E-M10 előtt is venni kell valamit, úgy lehet megigényelni, vagy össze lehet kötni az E-M10-zel és akkor egyből jár a 15% kedvezmény? Olyan khm... balkáni trükközgetni, meg rájönni, hol a kiskapu (márpedig tuti azért van az egész, hogy legyen kiskapu).
szerk: most is ketten kétfélét mondtok. Roboter szerint ha előre, ott leperkálom a 8k-t, akkor az E-M10 már 15%-kal olcsóbban hozható el?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz madgie #40474 üzenetére
Előtte is kell vásárolni. Lehet az bármi, egy aksi, bármi. Én sajnos kénytelen voltam 18000-ért venni egy aksitöltőt, így lett tagságim. Azonnali vész volt, de vicces, hogy többe került a töltő, mint amennyit a PL1-em ér töltővel együtt
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
Márkaképviseleteknél általában nem működik ilyen erősen a kereslet-kínálat-ár háromszög, nekik minden árváltoztatást engedélyeztetni kell felfelé, ha jól sejtem.
Amúgy Mercutio_ jól beszél, egy e-mailt, személyes puhatolózást megér a dolog.
Én most biztos nem szállok be, amúgy felvállalnám. -
Studi
veterán
E-M1-ből előre várható volt, hogy később/kevesebb ér ide. Sajnos igen, ez a magyar piac ereje. Ha jól tudom nem is közvetlenül az Olympustól szerzik be a cuccot, hanem valamelyik közép-európai márkaképviselettel vannak szerződésben. Ehhez képest szerintem az egyik legszínvonalasabb, legszimpatikusabb szolgáltatást/hozzáállást mutatják.
-
arn
félisten
Hat rohadtul nem egyszeru... Mostanaban gyorbe is csak hazajarok, naivan azt hittem, megrendelem postan, kifizetem, azt csok. De nem...
Szemelyesen kell megjelenni (!) - egy videki nem csak beugrik, plane munkaidoben.
Beregisztralni 8e penzert
Venni vmit (van egy masodik lenspenem)
Venni a cuccot a kedvezmennyelSzal utazas, vasarlas, klubtagsagi a jarulekos koltseg. A 300e ftos em5nel nekem megerte, hogy a szabimbol egy nap rament, de egy olcsobb masinanal, illetve ha nem vagyok eppen szabin, buko a dolog.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
ROBOTER
addikt
Nem kell még venni valamit, ha már van kártyád. Csak az éves díj legyen befizetve.
Ha már megvan a kártyád, szerintem meg lehet beszélni velük, hogy átutalással fizetsz. A termék maga pedig eleve ingyenesen szállított 50eFt felett.
Csak a kártya első igénylése, ami mindenképpen személyes megjelenést igényel, mert ez egy biztonsági procedúra is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
-
ROBOTER
addikt
Uhh, Panáéknál elszállt a fantázia a GH4K-val kapcsolatban. Odarakják magukat.
-
Freddy76
addikt
Ahogy Roboter mondja. Ha veszel bármilyen Pen/Omd vázat, akkor automatikusan jár a tagsági. A tagságit meg is lehet vásárolni, egy évre 8.000 forintért. Jelen esetben tehát kiperkálsz nyolcat, hogy megkaphasd a kedvezményt. Vagy keresel valakit, akinek van tagságija, és az megveszi neked.
Gorgo felvetése jogos, lehet, hogy sokan gondokoznak majd, ha fizetni kell. Én is várnék, pl. MLaca tesztjét, és más független teszteket mindenképpen elolvasnám, csak a specifikációk és néhány fanatikus/szponzorált benyomás-leírás alapján még nem vásárolok.
A kedvezményt illetően amúgy is szkeptikus vagyok, anno az om-d-nél sem tudták az igényeket kielégíteni, pár hetes átfutással jöttek a cuccok. Itt ez pláne így lesz, ebben szinte biztos vagyok. És valóban, a klubtagsági kedvezményhez képest mennyire reális, hogy további kedvezményt adjanak?
Nekem most amúgy is kellene céges gép, bíróságon/földhivatalban azért az x20-szal nem kényelmes, vakut nem használhatok... Lehet, megveszem ezt a cégbe...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
madgie
titán
válasz Freddy76 #40488 üzenetére
Engem sem hajt a tatár, az LX7-et el kell még adni amúgy is, mert másra is kell a zsé. Március végéig örülnék azért a váznak, a krisztusi korba már E-M10-zel lépnék
A tesztektől viszont nem várok csodát: E-M5 képminőség, AA nélkül, plusz wifi, nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz Marseille199 #40461 üzenetére
a d800 egy profi, nagy felbontású váz. egész biztosan nem úgy kell kihozni belőle a maximumot, hogy az ember lóbálja a kezében és időnként rányom az expógombra. komoly állvány, tükörfelcsapás stb. nem játékgép, és tényleg nem utcai snapshotokra lett kitalálva, szociózni valóban jobb a d3/d4 vonal (esetleg a frankenstein, a'la df). de ezt úgy is tudod
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
jjeahh
nagyúr
OFF: nos végre kiprószáltam a nex-es "mágikus" pókusz fíkinget, és csalódtam... baromi jó sztem meg minden, de már nem vennék meg csak miatta egy vázat...a canonoknál ML-es magic zoomot split image-el, fókuszcsapdával sokkal jobban szeretem...kár, hogy ML csak pufók-nehéz canon dslr-ekre van (eos M-et hagyjuk ), és ezekre nem is megy fel bármilyen obi adapterrel, mint nex-ekre...
ON: jól látom, hogy panaszkodic-okban gyárilag is van a magic zoomhoz hasonló cucc? vagyis: a keresőkép közepén a 100%-osan belenagyított képet mutatja folyamatosan, szal nem kell folyton belenagyítani, ha manuál kókuszálsz
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Studi
veterán
-
titán
válasz TayRol #40489 üzenetére
El nem tudom képzelni, milyen csodát mutathat egy teszt.
Én viszont megrendelem megjelenéskor, legfeljebb nem kapok extra kedvezményt, különösen nem okoz lelki törést, az a párezer forint, ami kedvezményt adhatnak. Viszont nincs kedvem megvárni, míg a következő csomag már jóval drágábban érkezzen, hála a forint árfolyamának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest