- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Na ja, ez volt a bajom a gx7-tel is. Nincs váz, ami annál megfelelőbb lenne nekem, annál jobban az igényeimre lenne szabva. Mégis ott volt bennem az, hogy nem akarom valamiért... Érdekes, valahogy a legtöbb tesztből is ez jött le, hogy okés, klafa, de...
A g6 is ugyanez, minden tök jó benne. De nem kell. Egy indokot tudok mondani ennek okára: csak.
Fuji xe2, pláne xt1 kell, de azt a pénzt inkább elteszem a lányom taníttatására, amennyit és amilyen jól (rosszul) én fotózom, értelmetlen pénzkidobás. Em10 lesz, hacsak a tesztek nem mutatnak valami nagy gebaszt (de eddig semmi ilyesmiről nincs szó). Em10+új 14-42+új 25+45.
Hm, hányan is várunk már az em10-re? Madgie, TayRol, én, ki még? Nem vesszük meg egyszerre? Hátha valami csoportos kedvezményt ad a mintabolt...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
ROBOTER
addikt
válasz madgie #40100 üzenetére
De azért remélem az arányokat te is érzed: chip + beugróblende + motor + érintkezők + lencsék vs. sapka + fröcsilencse
Egyébként lehet, hogy az 1.8-as hulladék 1.8-on, de pl. amikor a banda fellázadt, hogy a 18 megapixel túl sok a 7D-nek, akkor pont ezzel a műanyag kacattal bizonyítottam be, hogy a határok állatira messze vannak, 5.6-on vígan kirajzolta a legapróbb távoli fák lombkját.
-
Studi
veterán
válasz Freddy76 #40102 üzenetére
Nekem mondjuk a GX7-nél meg volt ez a feeling, szerintem azt nagyon kívánatosra összerakták. Csak jelen állás szerint több, mint másfélszer annyiba kerül, mint amennyibe az E-M10 fog.
Jó lesz az a kit úgy. Szerintem már nem kell sokáig várnod se. Reméljük, hogy az új 25-öst is beteszik gyorsan a kiegészítős akcióba.
Nekem későbbi projekt lesz ez az E-M10 valószínűleg.
-
nord_
veterán
válasz schawo #40110 üzenetére
úgyhogy kártyás árból indulunk
Egyértelmű!Roboter,
helyes! Túl jó árban van a kicsike, az eddigi m4/3-os vázakhoz képest, hogy csak úgy simán túllépjünk rajta. (Én már különben is régóta várok egy olyan vázra, ami a jó öreg GF1 helyébe léphet valami hasonló áron. Úgy tűnik, most jött el az idő. A Fuji X-T1 nagyon tetszik, de az Oly a váz mellett a 17 1.8, 45 1.8-cal együtt olyan árelőnyben van a jó minőség megtartása mellett, hogy könnyen hoztam meg a döntést. Makróra Te mit választasz?) -
MrChris
nagyúr
válasz Freddy76 #40102 üzenetére
G6-nak kizárólag használati értéke van, nem neked való, amolyan svájcibicska, kicsit műanyagosan, le kell mondani a magasabb esztétikai igényekről. De ennek a svájcibicskának minden funkciója nagyon jó!
Szerintem, nekem, az én szememnek a Fuji elég felemás. Ha csak natív obi és a videó nem erős követelmény akkor most egyértelműen az Em10! -
eddie1978
senior tag
válasz Freddy76 #40108 üzenetére
Ész: E-M10, szív: X-T1. Még nem tudom mikor, de lehet lövök egyet én is. Fuji rohadt jó lenne, de baromi drága nekem és a tudásom sem indokolja. Nikon D60-ról jönnék. Madárkodni mit érdemes venni ha egyszer megveszem? 100-300 vagy valamelyik másik. Nikonon 55-200VR baromi kevés volt látószögre. Kihajtható kijelző is kelett volna már párszor.
-
gorgo
őstag
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #40108 üzenetére
Én majd megveszem TayRol - tol
schawo: Biztos vagy ebben a 100-300 és 70-300 kepileg egykutya dologban? A pana vázon tuti nem, de anno az oly obit eléggé fikaztak a panarol nem olvastam rosszat.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TayRol
nagyúr
nincs valakinek valami olcsó váza elfekvőben? amit használni is lehet, olyen 20e környékén? az az em10-ig ki kellene húznom valamivel.
-
madgie
titán
Megfogdostam, elvittem koncertre, tegnap lőttem vele vagy tizenötöt (azon volt a 45/1.8, lusta voltam áttekerni a G3-ra), mit akarsz még?
TayRol: miért maradna? Koncert-setétben kuka, meg ugyi E-M10-em lesz (remélem), a G3 mag addig is kiszolgál, utána is remélem ki fog. Három gép felesleges, főleg, hogy tudom. Hogy a P1-et még ennyit sem használnám.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz madgie #40133 üzenetére
pl1-em volt, ennek milyen az autofokusza ahhoz képest? ennyire rossz, hogy már adod is tovább? igazából gf2-ket néztem, azok egész szimpik...
jube7: nem preferencia, tényleg csak az em10-ig akarom kihúzni valamivel, ezért kell egy váz meg egy 20-as (az új 25-ös még jobb lenne), az kb. mindenre jó. vagy helyettük egy 9-18.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Van már infó arról, hogy mennyi lesz a marcsa? Ilyen is kéne, tetszik az aszimmetrikus felépítés.
Félek, hogy az ár emelkedni fog a forint (kormány?) bénázása miatt.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
jmakk
őstag
Hétfő reggeli nyálcsorgató.
E-M1 + Olympus 300mm f/2.8[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
"THE SETUP
- Gitzo 5 series
- Wimberley Head II + Plate
- Olympus EM-1 + HLD-7 vertical grip
- 300mm f/2.8
- MMF-3
- EC-20
- Macbook Pro
- Sandisk 32G
- Time
- some money
- Some Stamina,
- A hell lot of patients
- Experienced guide
- More miles on your car then ever in a week
- Wife that loves you regardless "
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest