-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van most a Postánál egy akció, amiben
" A garantált, évesített nettó hozam 2022. január 1. és 2022. április 30. között 4,80% "
Az Általános Információk első 3 sora a lényeg!Kérdésem, hogy 1 000 000 forintnak mennyi lesz a 4 havi kamata?
Azt mondták, hogy 04.30-án mindenképpen ki kell venni, mert éri meg!
Én számolgattam, de nem merem leírni, mert sokallom![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Van nekem a MÁP+ "digitális" verzió.
Azt tudjátok, hogy ennek van-e számlaszáma amire tudok utalni rendes bankszámláról?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Jelenleg nincs se Wise, se Revolut stb fiókom.
PayPal-t és Google Pay-t használok K&H Mastercard kártyával.
Forintot szeretnék euróra váltani és tárolni, az se baj ha kamatozik közben.
Mi lenne a megfelelő erre?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha egyik kincstári számláról egy másik Kincstári számlára szeretnék 2 misit áttenni, az hogy a legolcsóbb?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A kincstárban most mit érdemes venni hosszú távra (remélhetőleg 3-4-5 évig nem kell), PMÁP jó vagy mi legyen?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Melyik számú Pmap-ot érdemes venni, ha (remélhetőleg) sok évig nincs szükség a pénzre?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Helló.
Azon gondolkodom, hogy veszek pl fél millió forinton eurót és azt beteszem a Kincstári EMAP-ba.
De jól látom, hogy igazából nem érdemes, mert ez csak 3% kamatot ad, míg a Pmap 16-ot.
Hogy is van ez?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló.
Van nekem MÁP+ 2027/27-es, ennek most 07.04-én volt a fordulónapja (vagy mi a neve).
Ezt érdemes lenne Prémium papírra áttenni, vagy maradjon?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló.
Az államkincstárnál most is a Pmap-ot célszerű megvenni (2033/I), ha remélhetőleg évekig nem kell a pénz?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Helló.
Az államkincstár appban most is a Pmap-ot célszerű megvenni (2033/I látok csak), ha remélhetőleg évekig nem kell a pénz?(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest