Hirdetés
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
PredatorZoli #77970 üzenetére
Értem, hogy átlagban így viselkedik a DCA, de meggyőződésem, hogy a mai helyzetben inkább további esés előtt állunk, mint emelkedés előtt (ezt már az év eleje óta mondom, amikor a háború még ki sem tört). Nem utólag okoskodom, akkor is írtam, hogy én türelmesen, nagyon lassan fektetek emiatt inkább be. Idén januárban kezdtem csak ETF-be tolni, az első adagot ATH alatt nem sokkal. Nem is vagyok mínuszban egyelőre, kb. 0-n állok, mert vettem tovább, amikor beesett az árfolyam, és fogok is. Mostanra van csak sajnos erre dedikált, évtizedes távlatban nélkülözhető pénzem.
Nincs jósgömböm, lehet, hogy nem így lesz, de egyszerűen nem tudok nem tudomást venni a minket körülvevő helyzetről, statisztika ide vagy oda. A már befektetett pénzem nem veszem ki, de nagyon óvatos vagyok az új pozíciókkal. Nem békeidőket élünk, amikor nem lehet tudni, mikor indul be egy bikapiac.
Legrosszabb esetben bukom 1-2 év hozamát, na bumm. Ha meg igazam lesz, nagyobb lesz a nyereség, akár jóval nagyobb. Az egész a különböző kimenetelek valószínűségének latolgatásáról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- PlayStation 5
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Eladó Skullcandy Dime vezeték nélküli fülhallgató!
- Új, limitált kiadású The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Nintendo Switch Pro Controller
- Eladó Apple Thunderbolt kábel / eszköz kihasználatlanság miatt
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
- Kiválló állapotú, Magyar bill, HP Zbook 17 G5: I7-8850H - 32GB Ram - 512GB SSD FHD - Quadro P3200
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest