Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Úgy látom mindenki szemérmes, nem nagyon nyilatkozgatnak az emberek, hogy mennyit kapnak, kivéve BobMastert.
Off: BobMaster: most hol vagy alkalmazva? Megoldódott az állásproblémád? Komolyan érdekelne.
On: Nem tudom ki hogy van vele, de nálunk én még nem nagyon látom, hogy elválna egymástól a tervezés és a programozás, amit azért külföldön elválasztanak és nem mindent a programozó végez el. Vidéken pedig ugyanazért a munkáért jóval kevesebbet lehet kérni és persze kapni, mint Pesten. Példa: nekem a 100 - 120 ezer nettó már csúcsnak számít (múlt időben is írhattam volna, mert most készülök Pestre a nyáron), de például a haver 140 ezer nettót kapott egy cégnél, de úgy, hogy hivatalosan bejelentve 70 ezer nettóra volt, a többit ''csak úgy kapta.''
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Atlas + Vostok 55mm szett
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi