Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonfry888
újonc
A használt gépekről letettem, inkább legyen új, 3 versenyző van: Fujifilm XQ2, Panasonic LF1, Canon S200.
A fuji és a pana felé hajlok kicsit nagyobb zoom a kicsit nagyobb szenzorral szemben( meg a pana árban is jobb). Mit tanácsoltok? -
jasonfry888
újonc
Sziasztok!
Szeretnék fényképezőgépet vásárolni és három gép között vacilálok, tudnátok segíteni?
Fej-fej mellett egy Canon G1X (használtan 80e-ért), ill. egy Sony RX100 M2 (használtan 85e-ért) és a harmadik egy Sony HX60 (újonnan 80-90 bolt függő).
Elég sok tesztet meg összehasonlítást elolvastam és az első két gép ugyan olyan jó( nekem legalábbis így jött le), különbség az a szenzorokban és a fényerőben van. A Canon-nak 1.5" szenzora van és F2.8-5.8 fényereje. A Sony-nak 1" szenzora van és F1.8-4.9 fényereje. Nem tudom hogy a szenzor méret vagy a fényerő fontosabb-e? Ezenkívül a méretűk is más: Canon :117 x 81 x 65 mm Sony :102 x 58 x 38 mm szerintetek kirándulásokhoz városnézéshez melyik az ideálisabb a robosztusabb de jól fogható Canon vagy a kisebb zsebretehető Sony.
A Sony HX60 pedig úgy jön a képbe hogy bolt és van garanciája a fenti kettőnek pedig nincs és vélhetően 2-3 éves gépek és még soha nem vettem fényképezőt használtan így nem tudom hogy milyen rejtett hibák merülhetnek fel amiket nem vennék észre.
(A cél egy brige-nél kisebb gép, jó képekkel, széles felhasználási körrel a családi eseményektől a tájképen át a makró fotókig, 90e Ft környékén.)
Előre is köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest