Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuzi80
tag
válasz
johnjohn #7806 üzenetére
Szia, én az Oly E-510 (DSLR) gépére gondoltam, azt linkeltem be... Nézd csak meg a linket. ;) Úgy tudom hogy árban és tudásban elég klassz. Biztos van megfelelő Nikon és Canon konkurense, de azok bizonyára néhány tizezressel drágábbak...
Sajnos a dsrl-ek közt talán mégnagyobb ellentétet érezni, mint a kompaktot közt. Igazából én úgy voltam vele, hogy vettem egy tükörrefis gépet. Nem tudtam hogy ilyen nagy köztük a harc, kezdetnek ez is bőven jó nekem, még meg kell tanulni használni...
Valaki a Nikont isteniti, más a Canont általába ezek a 4/3-os rendszert lenézik...Szerintem a pénzéért (250) vegyen neki tetsző gépet. Próbálja ki őket, nézze meg milyen a menüje, a képe a keresőben, milyen az LCD képe, milyen obival árulják aztán döntsön, mert szinte mindeki mást fog ajánlani neki
ui.
Nahát, nem is tudtam, hogy a Sunyi vásárolta fel a KM-t....üdv! (a férj voltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest